יש לי בעיה מאוד חמורה

יש לי בעיה מאוד חמורה../images/Emo53.gif

ביום שישי לחבר הייתה מסיבה היה נחמד. החבר שלי היה עסוק עם המערכת ואני הייתי עם הידיד הכי טוב שלי שהוא במקרה החבר הכי טוב של החבר שלי, דיברנו וצחקנו, אנחנו לומדים באותו בית הספר (הידיד שלי ואני) וחבר שלי לומד בבית ספר אחר. ביום שישי בבוקר, כאשר הידיד שלי נכנס אליי לכיתה אמרנו שלום ובטעות נתנו אחת לשני נשיקה בפה (הנשיקה הייתה אמורה להיות על הלחי) הנשיקה בפה לא נמשכה הרבה זמן אבל משהו השתנה בידידות שלנו, וביום שישי בערב הוא הציע ללכת לטייל איתו ואני הסכמתי, דיברנו על מה שקרה והוא אמר שהוא ניסה לדבר עם אלכס על כך אבל אלכס רק התעצבן, אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא רוצה לאבד את החבר שלי ולא את הידיד, אני יודעת שאלכס יכעס כי הוא לא כל כך אוהב את הידידות שלנו כי הוא מזמן שם לב שהכל חשוד בנו, אנחנו למשל הולכים מחובקים בבית הספר אבל זה כי הוא כמו אח בשבילי אבל לא זאת הפונאטה, מה עליי לעשות? איך עליי לספר לאלכס מבלי להכעיס אותו??? אנא עזרו לי ואל תשכחו שאני מאוד אוהבת אותו ולא אוכל לחיות בלעדיו

אז כחה.............................

תסבירי לו שאת אוהבת אותו אבל משהו קרה שלא היה בשליטתך. ואם הוא באמת אוהב אותך הוא יבין אותך וישאר איתך ואם לא אז את תביני שהוא לא באמת אהב אותך...מה שבטוח הוא שאת חייבת לספר את האמת!

עוד משהו להוסיף...

אני לא מבינה קודם את אומרת שאת לא יודעת איך לספר לחבר שלך על היחס שלך אל החבר הכי טוב שלו ואחר כך את אומרת שאתם עומדים להתארס...

liran b

New member
לי יש מה להגיד לך.......

החבר שלך קנאי מידי....וזה לא טוב ביחסים... זה לא טוב שאחד מבני הזוג אומר לשני עם מי להיות.. זה כאילו הוא אומר לך לא להיות איתו בגלל שהוא לא אוהב את הקשר שלך ושל הידיד שלך.. אז מצטער להגיד לך זו בעיה שלו ואת לא צריכה אפילו שכמה שאת אוהבת את החבר שלך זה לא טוב שהוא יקבע לך עם מי להפגש ועם מי לא...

צר לי לבשר לך

אבל אני חושב שהחבר שלך צודק בהחלט. אם אתם אפילו בטעות נותנים נשיקה בפה, מבלים (בלי החבר שלך) והולכים קצת מחובקים, יש לו את כל הסיבות להתעצבן...

mor shani

New member
כל-כךךךךךך... צודק!

ב"טעות" נשיקה בפה?! GIVE ME A BRAEK! נשיקות ידידים לא יכולות להגיע לנשיקה בפה- וגם אם הן כן הכי בטעות שאפשר אז עוזבים את זה ומתפקעים מצחוק\נבהלים טיפה ויוצאים עם מין כזה סליחה\זזים כאילו לא קרה כלום... נוסף לזה אם אתם מבלים- אתם ידידים זכותכם אבל מחובקים?! סנדרה יקירה...הוא פשוט כבר לא ידיד יותר... אף אחד לא יוכל לעזור לך חוץ מלהפנות אותך בכיוון הנכון- זה בידיים שלך: תבחרי בין אלכס (הקנאי אני חייבת לומר!) או הידיד הזה שלך כביכול... בכל מקרה לא יהיה לך משהו עם אלכס אם תזרקי אותו למען הידיד הזה שלך ואם תישארי עם אלכס אז תאבדי ידיד קרוב (לא שבכל מקרה לא תהיו יותר ידידים...) אני במקומך (בכל הרצינות!) הייתי נפטרת משניהם וצדה לי איזה כוסון אחר...
שיהיה לך בהצלחה ורק טוב בחיים! מתה עליך מור

הרשי נא לי למחוק על דבר אחד....

למה אלכס קנאי?!?! זה נראה כאילו יש לה שני חברים ולא רק הוא! זכותו להתעצבן בהחלט! או שתהיה חברה שלו או שלא, אבל שלא תעשה צחוק מהחברות שלהם!

Luv 2 Luv

New member
הוא לא הבעיה

אלא את! את מגזימה בקטע עם ה"ידיד" הזה... באמת! נשיקה? מחובקים? הגזמת לאללה!

*mishel

New member
בלה בלע

איזה שטויות... חבר שלך באמת קנאי- אבל הוא צריך להתמודד עם זה. ואת צריכה קצת פחות לעשות דברים שאת יודעת שיביכו את חבר שלך. זה הכל תהל

לא מסכים עם אף אחד

אני כבר הייתי במצב הזה, היה לי חבר טוב מאוד שהכיר גם את ליטל והוא הכיר אותה לחברים שלו שאחרי כמה זמן גם אני הכרתי והם היו אחלה והייתי מאוד מאושר שהיא מבלה ויוצאת ונהנת, והיה שם מישהו שפשוט לא שם עליי ונסה לעשות הכל בשביל להשיג אותה והיא לא ראתה את זה, רק אחרי כמה ריבים וכמה מבחנים שהיא עשתה לו פתאום נפתחו לה העיניים וגם כל החברים שלה אמרו לה שהוא מנסה לתפוס את המקום שלי כשאני לא נמצא אתה (אנחנו גרים רחוק אחד מהשני), הוא קנה לה מתנות, כל יום הם נפגשו, הוא כל הזמן נמרח עליה וכו´, בגלל שאני לא קנאתי אז אני יכול להגיד שגם החבר שלך לא מקנא אלא הוא מרגיש קצת נבגד כי בכל זאת החבר הכי טוב שלו מתחיל עם החברה שלו. אני הרגשתי שמישהו מנסה לגנוב לי את החברה ובגלל זה התעצבנתי ולא בגלל שקנאתי. היא גם אמרה לי שהכל בשליטה והיא לא בוגדת בי (האמנתי לזה ומאז פשוט שתקתי ונתתי לה להחליט), בקיצר זה הסתיים בריב ענקי בינה לבינו והם לא מסתכלים אחד על השני עד היום ואם תשאלי אותה היא תגיד לך שכל מה שיא רוצה זה לשכוח את התקופה ההיא כי הייתה עיוורת וגרמה לי להתעצבן מזה. בקשר לאיך לספר לו, אין לך כ"כ הרבה ברירות אבל אני תמיד בעד האמת הישירה, פשוט ספרי לו הכל ותגידי לו שאת מאוד אוהבת אותו ושאת רוצה אותו ולא את הידיד שלך ותגידי לו שזה לא יקרה שוב ושהוא רק ידיד שלך . . . . . DJ made in israel

בן אלבז

New member
אם אלכס אומר ככה אז הוא....

אם הוא ככה לא בוטח בך אז כבר את צריכה להגיד יפה שלום. ואם את מיסתדרת אם הידיד הזה זכותך להיות איתו סה"כ ידיד טוב תאמני לי לאלכס גם יש ידידות ואת לא מפריעה לא איתן אז שהוא לא יפריע לך ואם הוא מפריע לך אז הוא לא ברמה שלך את מעליו בכמה רמות אז שיפסיק לזיין בשכל יש לו אותך וזהו אם אוהב אותך הוא צריך גם לבטוח בך אם הוא לא בוטח בך הוא גם לא אוהב אותך הבנת את הפואנטה. מוסר השכל: אם הוא לא בוטח בך תעזבי אותו ותהני עים הידיד שלך ואם הוא יפסיק לזיין לך את השכל אז תמשיכי כרגיל מקווה שעזרתי בן אלבז=casa del bambino

למעלה