יש לי בעיה מסויימת

The Holy Hooker

New member
יש לי בעיה מסויימת

שמתי לב לדבר שמאוד מפליא אותי. ערביי ירח מלא מאוד , מאוד מעייפים אותי. אני מרגישה חסרת אנרגיה ומאוד מדוכדכת. וכל התוכניות שלי מתבטלות על ידיי או על ידיי אחרים. למישהו יש הסבר או השארה?

Raidho

New member
רגישות למחזורים בטבע

זה דבר די נפוץ. כלומר בטוח יש לזה משמעות. גם משמעות אל-חושית וגורלית. אבל לא משהו יוצא מן הכלל. אני אישית לא הייתי מתרגש מזה יותר מאלרגיה.. מה שלדעתי כדאי לך לעשות זה לנסות לפצח את זה בתוכך - איך זה התחיל, מה משמעות פרק הזמן (חודש-ירח) בחייך, איך זה עיצב את החיים שלך, מה פתאום חסר, מה הרווחת, מהן המשמעויות הסמליות של כל מה שקשור בשבילך (בלי קשר למה שידוע לך על סמלים כאלה ואחרים - נטו הרגשה) וכו'. עוד דבר שחשוב לזכור הוא שבטבע לכל דבר יש מבנה מעגלי ומחזורי. כלומר אם ידוע לך על רגישות שלך לקוטב אחד, הרי זו מגמה מחזורית של הגוף (או הנפש או שניהם) שלך בין שני הקטבים. כלומר, לשים לב לתחושות דומות/מנוגדות/קשורות בהרגשה הספציפית הזו, לאורך זמן. Wassail

neophile

New member
אולי זה לא רע כלכך

שהתוכניות שלך מתבטלות . במקום לצאת למקומות רעשניים תבלי זמן בטבע , במדיטציה ו\או טקס אולי תגלי שהירח הוא מקור של כוח ולא דווקא של עייפות, אולי העייפות מראה על מקומות בך שזקוקים לפיתוח או זיכוך.

אם מדובר בעייפות פיסית

הייתי בודק אם הכל בסדר עם המחזור שלך. וגם עם התזונה שלך בהקשר הזה. ידוע שיש קשר בין המחזור החדשי של האישה לירח.

למעלה