יש לי בעיה... עזרו לי בבקשה...

mor shani

New member
יש לי בעיה... עזרו לי בבקשה...

היי כולם! יש לי בעיה עם ההורים שלי ואני ממש מבקשת שתשתדלו לעזור לי (לפחות כמו שאני משתדלת לעזור לכם...) אז ככה... היו לי השבוע כמה "תקריות" עם ההורים שלי...: שיקרתי להם והם תפסו אותי... עכשיו אני בעונש - אסור לי לצאת, אין בגדים חדשים, אני לא יכולה לקנות כלום, אני לא מקבלת כסף ולא יכולה לישון אצל חברות או הן אצלי... עד להודעה חדשה! אווףףףף! מה לעשות- אין לכם מושג (...ואני יודעת שזה ישמע סנובי...) כמה שזה יפגע לי במעמד החברתי (בקטע של יציאות) וגם זה סבל בשבילי- אין דמי כיס לאיזה חודשיים!! מה לעשות... ועם אמא שלי אי אפשר לדבר היא טיפוס עקשן של החלטות סופיות ועם מדברים איתה על דברים כאלה זה רק מעלה לה ת´פיוז משהו שבהחלט לא לטובתי! הם ממש בילתי נסבלים ההורים האלו! פליזזזז... HELP ME! LOVE U ALL מור

אין לך הרבה מה לעשות חוץ

מלהיות בסדר בתקופת העונש. ועוד כמה דברים עיניין חברתי- אם על סמך זה מעמדך בחברה ירד אז החברה שאת מסתובבת בה חלא שווה כלום. והכסף- ילדה תעבדי ותיקני את הבגדים שלך בעצמך זה עדיף מאשר לשנורר להורים 100 שקל ליציאה! יש בייביסיטר וכו´ ואם את כבר בת 15 את יכולה למצוא עבודה. גלית

מור ../images/Emo24.gif למועדון ...

אני ישתדל לעזור לך כמה שאני יוכל. הורים הם חייבים את השליטה הם קוראים לזה אהבה כאשר הם מאבדים אותה הם עושים שטויות מצד שני הם דיי צודקים כי בכל זאת שיקרת להם. בעיקרון הם רוצים שתלמדי להגיד להם ההההההכל ולא תשקרי להם אף פעם ! ! ! כמובן שלא תגידי להם ההההכל אבל תוכלי לשקר בלי להתפס ! ! ! ! תני להם את ההרגשה שהם יודעים/צודקים הכל ואת ילדה טובה, שקטנה ,חמודה שלא עושה בעיות ותשכב רק אחרי החתונה והכל יהיה בסדר.(תאמינילי תמיד עובד) אם ההורים שלך ממש עקשנים אז זה יהיה יותר קשה אבל יעבור להם (מבטיחה:) אל תדאגי רק תשנני את הכללים שכתבתי :) מיכל:)

kissa

New member
ספרי לי על זה....

אני מרותקת לשנה! פילחתי משהו מחנות ותפסו אותי. כבר למדתי את הלקח שלי כשהיה כל הסיפור עם השוטרים. איך לעזאזל הם חושבים שאני ילמד אם אני ישב בבית שנה???? כל מקרה, תנחומיי...
אל תדאגי.... נעבור את זה ביחד!

Ever ~After

New member
חבר´ה

אתם יודעים כמה חרא אני עשיתי? ..פשוט צריך ללמוד איך לשבת לכל אחד מהם על נקודת המצפון...
אפילו אם אני ארצח אנשים אמא שלי עדיין תגיד: "לא היא ילדה טובה..."

לך מור,

תיראי ההורים דואגים והם לטובתנו אבל ברגע שנשחק להםמשחקים נשקר ולא נכבד אותם, אז אני מבינה את הקטע של הענישה, כמו שאומרים עשית משהו לא טוב,שלמים על זה הם הרי לא ייתנו לך פרס על זה, צריך לחשוב לפני שעושים מה שאת יכולה לעשות זה להתנצל בפנייהם באמת ומכל הלב, ופעם אחרת לא לעשות זאת.. ענת

LOST YAEL

New member
מור...

הרבה אין לי מה להגיד.... לדעתי מגיע לך... אסור לשקר להורים בשום פנים באופן.... יעל

למעלה