יש לי בעיה עם אמא (טאקל) ../images/Emo53.gif../images/Emo7.gif
זהו. רשמית נכנסתי לחוג הבנות שרבות עם אמא לפני החתונה. לתומי חשבתי שאצליח להתחמק מזה.
אני אספר בקצרה מה קרה הבוקר (כן הבוקר), ותבינו מהספיור את השתלשלות הענינים. אתמול נפגשנו עם מעצבת-השלישית במספר. והבוקר סיפרתי לאמא שלי בהתלהבות איזו מקסימה היא ואיזה רעיונות מדליקים יש לה וכו וכו. אמא שלי שעד כה הביעה תמיכה רבה בכל הבחירות שלי ושל בן זוגי, ושיתפנו אותם בצורה מירבית (היא די זרמה), התחילה להטיל וטו על כל מיני רעיונות עיצוביים. לדוגמא: לא כדאי פינות ישיבה אלטרנטיביות. בשביל מה זה טוב. זה לא היה בחתונות אחרות (אלגנטיות) שהיא היתה בהם וזה לא היה חסר. וחוץ מזה כשיש ישיבה מיוחדת אנשים לא רוקדים. היות והתכוננתי לשיחה הזו וחששתי היא תגיע, חשבתי על הדברים מראש ויריתי "חבל על הזמן". אמרתי לה שהיא הלכה איתי לכל החנויות לפני בחירת השימלה ואף עזרה לי לבחור את הבד. היא לא חשבה שמגפיים לבנות מספיק יפות לשימלה וחייבים נעל קלאסית (כשאני רציתי נעלי בובה או מגף). אני גם חושבת שזה יפה אבל רציתי משהו שונה. והשיא: "מה פתאום חופת פרוכת"? כשאבא שלך ואני התחתנו, כתבו במכונות כתיבה, לא היו פלאפונים וחברים החזיקו לנו את החופה. זה מיושן (כאן כבר ממש התרתחתי)! בקיצור, לא קל לי עם זה, כי אני לא אוהבת להרגיש שאני עושה דווקא, ולהיפך ואנטי, אבל לא יתכן שבגלל שבחתונות אחרות לא היה זה וזה וזה היה בסדר, זה לא יהיה גם אצלנו. מה יהיה!?
זהו. רשמית נכנסתי לחוג הבנות שרבות עם אמא לפני החתונה. לתומי חשבתי שאצליח להתחמק מזה.