יש לי בעיה עם הבלוג טיוי .

יש לי בעיה עם הבלוג טיוי .

למה כל פעם שאני מתחבר אחרי שהצאט עולה כבר והכל , אבל אני עדיין לא רואה כלום בחלון של השיחות אלא רק את הוידאו אז אני מקבל הודעה שהאקספלורר שלי קרס ועוד 10 שניות הוא יסגר??? מה בדיוק הבעיה? זה הופיע לי רק בימים האחרונים!

F00D Is G00D

New member
ממממ

ברמת העיקרון (לא אמרתי שאי אפשר) לא ניתן להפעיל 2 חלונות צ'אט במידה וקרא שהאיכספלורר נפל מתישהוא, נסה להפעיל מחדש את המחשב

נכנסה לי תולעת שאדם וחווה תיארו

נכנסה לי תולעת למחשב מהסוג שאדם וחווה תיארו כאן לפני כמה ימים.... אדם הציע לפרמט אך ראיתי התנגדות ודיעה שונה מצד תפוז.....התולעת היא מסוג 32 המסווה עצמה בפני נורטון....התולעת שלי נקראת w32.welchia.b.worm מה לעשות ? תודה שפן של הצאט 21.2.2004

התשובה איננה מספקת

איפה הפורום לאבטחת מידע ? למה אין קישורית ישירה לשם ? הרי לא נתחיל לקרוא אנציקלופדיה באתר איך לאבטח מידע....דרושה תשובה ספציפית עם קישורית ספציפית.......תאר לך שאני מתקשר לשרות 144 ושואל למידע על מספר טלפון....תאר לך שהתשובה שאני אקבל = "תפנה למדריך הטלפון...." הרי אם אני פונה אליכם= זה כדי לקבל תשובה מהירה ומועילה....לא להתחיל לטרטר בחיפושי מידע על הסרת התולעת הספציפית.....הרי היום יום שבת... וכל מי שיכול לעזור=לא זמין....אז אם את/אתה לא יודעים..= להגיד שלא יודעים.... שפן של הצאט 21.2.2004

F00D Is G00D

New member
סליחה אדוני

לא שמתי לב שאני אמור לשרת אותך!!!!!! הפורום מיועד למיכה טכנית בנושר בלוגTV בלבד! וכן זה לא אשמתי שנבקת בווירוס אני לא אמור לחפש לך את החומר תגיד תודה שעניתי לך בכלל... ואני לא בא מטעם תפוז, אני מתנדב

מתנדב לא פוטר אותך מלעשות העבודה...

זה שאתה מתנדב לא אומר שאתה חייב לציין זאת בכל תשובה...וזה לא סיבה להשתמטות....או שאתה עושה עבודה כמו שצריך.....או שאל תעשה בכלל.... להערכתי נדבקתי בתפוז....99% מהזמן אני בתפוז....וזה נראה לי המקור היחיד שכנראה קיבלתי תולעת....ואם אתה לא יודע תשובה תגיד שאתה לא יודע......רק לידיעתך....פניתי לאתר אחר..שבכלל לא מכיר אותי...ואין לי שום קשר אליו...שאלתי את השאלה איך להסיר התולעת.....קיבלתי תוך כמה דקות תשובה לפנות לאתר נורטון.קום ושם לפנות ליחידה להסרת וירוסים עם שם הוירוס הספציפי.....ואכן תוך כמה דקות הוסר הוירוס....התולעת... אז לא היה קורה כלום אם היית מפנה אותי לנורטון.קום....או שאתה לא יודע אז תגיד שאתה לא יודע....או לא רוצה לתת שרות.....כי סתם אדם זר....באתר מתחרה שלכם....שכלל לא מכיר אותי.....נתן לי תשובה טובה ובצורה מהירה......אז תלמד לתת שירות....אתה לא חייב לי כלום....אבל הפנייה סתמית היא יותר נזק מאשר להגיד שאתה לא יודע.....ואל תביא כל פעם סיפור שאתה מתנדב....תתחיל לבקש כסף....או שתעבור למקצוע אחר... שפן של הצאט 21.2.2004

F00D Is G00D

New member
מישהוא רוצה להתחיל לריב איתי...

יותר מידי הודעות יבם נמחקו מהפורום... אז הנה עוד אחת!!!! זה שאני מציין שאני מתנדב זה מכדי שאף אחד פה לא יחשוב שהדעות שלי מייצגות את תפוז וכמו שכתבתי וכמו שכתב OROR הפורום נועד למיכה טכנית בבלוגTV תפוז בלבד! לא בווירוסים, לא בקהילות, לא בצ'אט, ולא בפאייר וולים.. עכשיו לא בא בלובה יותר בחיים שלך ! ובאמת תגיד תודה שבכלל השקעתי בך יותר מ 1200 תווים ושישה לחיצות על עכבר

De-Panther

New member
הידעת?? סמים גורמים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לבנאדם להיות עצבני

מתנדב לא פוטר אותך מלעשות העבודה...

זה שאתה מתנדב לא אומר שאתה חייב לציין זאת בכל תשובה...וזה לא סיבה להשתמטות....או שאתה עושה עבודה כמו שצריך.....או שאל תעשה בכלל.... להערכתי נדבקתי בתפוז....99% מהזמן אני בתפוז....וזה נראה לי המקור היחיד שכנראה קיבלתי תולעת....ואם אתה לא יודע תשובה תגיד שאתה לא יודע......רק לידיעתך....פניתי לאתר אחר..שבכלל לא מכיר אותי...ואין לי שום קשר אליו...שאלתי את השאלה איך להסיר התולעת.....קיבלתי תוך כמה דקות תשובה לפנות לאתר נורטון.קום ושם לפנות ליחידה להסרת וירוסים עם שם הוירוס הספציפי.....ואכן תוך כמה דקות הוסר הוירוס....התולעת... אז לא היה קורה כלום אם היית מפנה אותי לנורטון.קום....או שאתה לא יודע אז תגיד שאתה לא יודע....או לא רוצה לתת שרות.....כי סתם אדם זר....באתר מתחרה שלכם....שכלל לא מכיר אותי.....נתן לי תשובה טובה ובצורה מהירה......אז תלמד לתת שירות....אתה לא חייב לי כלום....אבל הפנייה סתמית היא יותר נזק מאשר להגיד שאתה לא יודע.....ואל תביא כל פעם סיפור שאתה מתנדב....תתחיל לבקש כסף....או שתעבור למקצוע אחר... שפן של הצאט 21.2.2004

0r0r

New member
מ..

הפורום לא מתעסק במיוחד בוירוסים אלא בתפעול וכל מה שקשור לבלוגTV עצמו פורומים שבהם תוכל לקבל תשובה: -אבטחת מידע (מספר 170) -תמיכה טכנית (71) -תוכנה וחומרה (91) -חלונות (253) -מחשבים ואינטרנט (99)

למעלה