יש לי בעיה עם ההורים...

יש לי בעיה עם ההורים...

אני בת 15 ותמיד לי ולהורים שלי יש בעיה- יציאות ולימודים. אני נמאצת באחד הבתי בפר הטובים בעיר ובאזור בית ספר ממש יקר יחסית. הציונים שלי נעים בין 70-80 בינתיים אני ב5 יחידות בהכל. ההורים שלי כל הזמן מציקים ומעירים שאני לא לומדת מספיק וסתם מוחרת את הזמן ותמיד מאשימים אותי בציונים נמוכים. מרשים לי לצאת בימי שישי עד 12 ואני בת 15!!! הם מכירים את הנאישם שאני מתסובבת איתם. פעם הרשו לי עד 1-2 בלי בעיות עד שחזרתי פעם אחת ב3 והם נורא דאגו ומאז הכל התהפך למועדונים לא מרשים לי והם לא רצים לשמוע את המילה הזאת בבית עד גיל 16 איש דרכים לשנכ אותם? כי זה מבאס שחברים שלי יוצאים עד 3-4 ואני ב12 צריכה להיות בבית וגם זה בקושי כי בדרך כלל זה 11 וחצי

gal-or

New member
האמת?

לדעתי עדיף שהם יכירו את החברים שלך ויראו עם מי את מסתובבת ואולי ירשו לך להסתובב איתם גם. עדי

faith2

New member
מצטרפת לדבריה...

וחשוב שתזכרי שאת עדיין ילדה קטנה של אמא ובא, שרק לפני שנה חגגת 14- שזה גיל נורא צעיר. אני בטוחה שבעוד חצי שנה או ולי אפילו שנה ההרים קצת ישחררו את הרצועות- ויבינו שהגוזל שלהם כבר הפל לנשר
גם יל בגיל הזה היו הרבה הגבלות- בגיל 17 ככה כבר הם התחילו לשחרר את הלחץ- ושהם שיחררו זה כבר היה ממש ב"בום"....שהאסימון פתאום ברגע נפל להם. שהיה בהמון המון המון הצלחה

למעלה