יש לי בעיה - צבא...

NoName 19

New member
יש לי בעיה - צבא...

אני כבר מספר חודשים נמצא בבסיס שלי - ואני מרגיש בחודשים באחרונים דיכאונות כשאני ישן בבסיס, אני יכול ללכת לקב"ן בכדי להוציא פטור מלינה בבסיס, אבל אני פוחד שיעבירו אותי מהבסיס ומהתפקיד הנוכחי שלי - שבסה"כ אני מרוצה מהיכן שאני. אני לא יודע מה לעשות...

zeusofurim

New member
ספר עוד חבר....

באיזה תפקיד אתה נמצא?, איזה דיכאונות? ממה אתה חרד? למה לא יכול לישון בבסיס? איפה אתה משרת? אני אוכל לנסות לעזור לך כשתספק את האינפורמציה הזאת.... מכיר את הצבא טיפ טופ....

NoName 19

New member
אההממממ....

(האמת היא שאני פוחד לספר פה על זה (תפקיד, בסיס), (אני לא בקרבי) אין לי בעיה עם התפקיד. דכאונות, לא יודע בדיוק ממה, גם יש לי בעיה לישון עם אנשים בחדר, אני משתדל לא להראות לאנשים שאני בדכאון, אבל לפעמים אנשים שמים לב שמשהו לא בסדר, אם הם שואלים אני אומר שאני עייף. אין את השקט את הפרטיות - וקשה לי לישון עם אנשים.

האם יש אפשרות

האם יש אפשרות ללכת לקב"ן אך להגיד לו שאינך רוצה לעבור מהתפקיד ומהבסיס? האם יש יסוד סביר להניח שיתחשב בבקשתך ורק יעזור לך להבין את הדכאון שאתה חש. האם הדכאון קשור לשינה עם אחרים? או שזה שני דברים שונים? מה בדיוק מפריע לך בשינה עם אחרים? האם זה חדש לך או מוכר? ושאלה נוספת- האם תוכל לגשת לטיפול שלא במסגרת הצבא? או שזה אסור...

NoName 19

New member
אההמממ...

אני לא יודע אם ניתן לגשת לטיפול שאינו במסגרת הצבא, צריך לברר זאת. לגבי השינה, כשאני לא ישן בבית אני לא ישן טוב בד"כ, אבל אף פעם לא הייתי בדכאונות מדברים כאלו, אולי זה בגלל התקופה הארוכה (כבר כמה חודשים) אני אנסה לדבר עם הקב"ן, הבעיה היא הפרופיל הנפשי שיהיה לי, מכיוון שאני לא יודע אם אני אוכל להשאר בתפקיד עם פרופיל נמוך. בינתיים לא דיברתי עם הקב"ן ועד שלא יהיה סגור על עצמי אני גם לא מכוון לקבוע תור.

אתה יכול להגיד לקב"ן-../images/Emo29.gif

אתה רק רוצה לישון בבית אתה רוצה להשאר בבסיס ובתפקיד רק לישון בבית זה בסיס פתוח גם?קרוב לך לבית?

אז אני חושבת ש-../images/Emo29.gif

תדבר עם הקב"ן תגיד לו שאתה רוצה להשאר בתפקיד שלך ובבסיס שלך אבל אתה רוצה לינת בית

למעלה