יש לי בעיה קטנה...

...ngel@

New member
יש לי בעיה קטנה... ../images/Emo7.gif

טוב תראו אני חדשה פה ועדיין לא עזרתי לאף אחד בשום דבר.. אבל אני מקווה שלפחות תוכלו לעזור לי.. טוב תראו אז ככה יש ילד אחד שאני דלוקה עליו כבר מלא זמן ולפני כמהזמן הוא סיפר לחברה שלי שהוא דלוק עליי ואז הלכנו בהפסקה הגדולה לדבר ואמרנו אחד לשני מה אנחנו מרגישים וזה.. השיחה נקטעה באמצע כי כמה אנשים הפריעו לנו, והשיחה בעצם נגמרה בזה ששאלנו אחד ת´שני, מה קורה עכשיו? ולאן ממשיכים? יום אחרי הוא אמר לחברה שלי שהוא לא רוצה חברה עכשיו כי הוא מעדיף להשקיע בלימודים (עזבו גם אני לא הבנתי מה הוא רוצה..) ואני עדיין מרגישה שאני דלוקה עליו ואני באמת רוצה שנהייה חברים וזה.. נו אז מה אם אומרים? ללכת לנסות לדבר איתו ולהגיד לו שניתן לזה צ´אנס או פשוט לתת לזה להגמר ולהמשיך הלאה? אני באמת דלוקה עליו ואפשר להגיד אפילו די אוהבת.. בבקשה עזרו לי... לוב יו ביי ביי..

פשוט לכי דברי איתו...

את לא ממש חייבת על הנושא הזה עצמו בכוונה תחילה פשוט פתחי שיחה כדי שהמצב לא הייה מביך... תוך כדי אני בטוחה שהוא יעלה את הנושא או שאם את מרגישה שצריך תעלי את הנושא.... והעיקר ב-ה-צ-ל-ח-ה

mor shani

New member
יקירתי... זה הכל תלוי בסיטואציה...

היי GIRL-FRIEND! מה העניינים? אל תיהי עצובה... אני עוד חייבת לך
... תביני (...והלוואי שהייתי יכולה לייעץ ככה לעצמי...), הכל תלוי בסיטואציה... ובמונחים ב ע ב ר י ת (!) זה אומר שתלוי באיזה מצב תיהיו- בכל אופן את צריכה לבחון אותו- זה יכול להיות בצורה עקיפה (אם את מתביישת לדבר איתו- או מפחדת שהוא יתחמק\יסרב\לא יהיה רציני) זתומרת מן "לשחק אותה" לשחק עם כל מיני מצבים (לשחק כאילו את בוכה, מדוכאת- תמיד עובד) לראות אם הוא ייגש אליך- ומשם העניינים כבר יתלגלו וזו הסיטואציה פה. עוד דרך לבחון אותו זה פשוט לדבר איתו בשתי צורות או לתת לו כל מיני מצבים שיכולים להיות- שתהיו ידידים, זוג, חברים, נסיוניים ולראות מה הוא חושב על כל אחד מהמצבים שתיתני לו או לפנות אליו ישרות עם מה שאת מרגישה ולראות מה קורה איתו כ ר ג ע והסיטואציה במצב הזה חייבת להיות בפגישה, בהפסקה העיקר שתהיו לבד (מה שאי אפשר בטלפון כי את לא יודעת מי בנוסף בצד השני של החוט...) אני נורא נורא מקווה שעזרתי (מכיוון שהשקעתי הרבה מחשבה בבעיה ה"קטנה" שלך- כפי שהגדרת אותה...) והכי חשוב- ב ה צ ל ח ה ! אוהבת מור נ.ב. איך קוראים לך ובת כמה את?

mor shani

New member
אופסי... שירן... התכוונתי מאיפ...

מאיפה את בארץ ובת כמה ולא איך קוראים לך... טעות קטנה...אופסי...

מלאכית יקרה

אני אחזור על מה שכולם אומרים כי אני חושבת שזה הדבר הנכון לעשות הרי כבר דיברתם על הרגשות שלכם אז קדימה פשוט תדברי איתו לא צריך שהחברים יעבירו תדברו ביינכם שוב על מה שאתם מרגישים ומשם תזרמו בהצלחה חמודה ענת

wildflower!

New member
מסכימה....:)

אם את רוצה אתו משהו-------- את חייבת לדבר אתו.. אחרי הכול את לא יכולה לקרוא את המחשבות שלו... אוהבת בר

.תותית.

New member
גם אני מסכימה...

יש לך מזל שהבחור שאת דלוקה עליו גם דלוק עליך או אפילו חשב עליך כמה פעמים...כי מי שאני דלוקה עליו בכלל לא שם עלי והוא כבר בתיכון ואני בחטיבה אז "הופרדנו" אבל אםפ יש לך אפשרות אז "גו פור איט!", באהבה יעל

תלוי מה את רוצה ???

אם את רוצה פירוט ולהבין יותר למה הוא לא רוצה אז תלכי לדבר איתו, אם לא אז ממשיכים הלאה . . . DJ made in israel

אני אומר

שמה שהוא בעצם אומר לך זה לסיים את המשחקים. או שאת מעונינת או שלא. אז תדברי איתו (כמובן שלא תגידי לו ישר: "אני מתה עליך") ותראי אם הוא בכלל רוצה להיות חבר שלך.

תני צ´אנס

איך אומרים משמתבייש מתייבש אבל עם הוא ממציא תרוצים כאלה מטומטמים של להשקיע בלימודים על קשר רומנטי הרי זה בולשיט אחד גדול יכול להיות שהוא מפחד חשבת על זה? תבררי את הסיבה האמיתית

Alin ;-)

New member
ככה

אז ככה הגענו למצב שבנות צריכות למשוך בחוטים הבנים נהיו די רחרוחיים. אז אם את באמת מעוניינת בו קחי אותו לשיחה עדיף אחרי הלימודים בערב בצד בלי חברים בסיביבה. תשאלי מה הוא בדיוק רוצה ושלא ידבר כל מני דברים מאחורי הגב שלך תמיד שמחה לעזור אלין

למעלה