יש לי בעיה קטנה

יש לי בעיה קטנה

אני מאוהבת ! (למרות שזה לא בעיה) אבל איכשהו תמיד מנסים להרוס לי! כמה חברות שלי התארגנו והחליטו להשיג את הפלא שלו ולהגיד לו שיפרד ממני. יש לי חברה ממש טובה.אז יום אחד היא מתקשרת אליי ואומרת לי תגידי מה המס של אבי (החבר שלי) אני רוצה להגיד לו משו וזה עוד ליפני שידעתי מה הם מתכננים אז נתתי לה והיא התקשרה אליו ואמרה לו את מה שקורה ועל הבנות ואז היא שוב התקשרה אליי ואמרה לי שרוצים להפריד בנינו וכול הסיפור אז היא אומרת לי שהם השיגו את המס ושהיא לא דעת איך הם יודעים אותו אבל מה הקטע כאילו מי עוד ידע את הכול גם המס

אני ההיתי בשוק על ``החברה`` שלי

בחיים לא ההיתי מאמינה שהיא תעשה לי דבר כזה ותבינו טוב לי איתו אני לא מבינה למה רוצים להרוס לי הוא אמר שזה בגלל שהם מקנאים בנו כי הוא אוהב אותי ומביא לי מתנות שוות ומפנק אותי אבל זה כול כך קשה ליראות את החברות הכי טובות שלך מכיתה א ככה הורסות לך אני שבורה מזה ולא דעת מה לעשות תעזרו לי פליז

mori17

New member
מצטערת לומר לך ואני בטוחה שעוד כמה כבר

אמרו לך את זה....עם חברות כאלו עדיף להיות לבד נראה לך שאלו חברות??? אם הם חברות אז מזה אוייבים?? והחברה שאמרת שהיא חברה טובה היא אוייבת!!! תתרחקי מהם כמו מאש והחבר צודק הם ירוקות מקנאה.... רואים שהוא אוהב אותך עובדה הוא שם עליהן **** ואפילו אמר לך שהם סתם מנסות לסכסך כי הם קנאיות
תשמחי מאמי ככה תדעי שהבנאדם סומך עלייך והקנאיות שוות לזבל!! תמצאי לך חברות אמיתיות ולא קנאיות!! ברור שכל חברה קנאית אבל יש קנאה טובה ויש קנאה רעה כמו במקרה הזה.. מה עם נגיד חברה שלך רואה אותך ואותו ביחד והיא מקנאה אבל/ קנאה טובה כלומר היא מאחלת לעצמה גם אהבה כזו
בהצלחה מותק
ושימי *** עליהן ועל העולם מורי

mori17

New member
אני ממש בהלם

הם גם פגעו בך ואת עוד איכשהו מאשימה את עצמך!!! את אשמה בזה שהיית יותר מידי טובה! מאמי את לא אשמה בכלום להיות טובה לחברות זה לא פשע זה הבסיס לחברות ה"חברות" האלו הם שטן בהתגמלותו תזרקי אותן לאלף עזאזל מורי

eladj1

New member
אין לך שום בעיה

ה "חברות" שלך כבר נתנו לך את הפתרון, תחתכי את הקשר איתן ומהר... אני בכלל לא מבינה למה את קראת להן במכתב חברות!

למעלה