יש לי בעיה קטנה...

יש לי בעיה קטנה...

יש לי חברה שהחבר שלה כל הזמן מקלל אותה הוא קורא לה זונה שרמוטה ועוד.. הוא אומר לה בפרצוף שלא איכפת לו לדפוק אחרות והיא שפוטה שלו היא מתחננת שישאר איתה ולא יעזוב אותה ומוכנה לתת לו הכל ולהפשיל את עצמה עד היסוד... ניסיתי אלף דרכים לגרום לה להבין שהוא לא טוב בשבילה ושהיא חייבת לשמור על הכבוד שלה אבל זה לא עוזר ובסוף יצא שרבתי איתה כי לי יכולתי להכניס לה שכל וכאב לי לראות אותה ככה... איך יכול להיות שאישה רוצה כזה דבר? אני בעצמי אישה ואני לא מסוגלת להבין את זה... מה אני יכולה לעשות? היא חברה שלי ואני לא רוצה שהיא תיפגע תנו לי דרך לדבר איתה שתבין... נ.ב ניסיתי כבר להסביר לה הכל בדרך נעימה שהוא משפיל אותה ולא אוהב אותה ובלה בלה בלה אבל זה לא עוזר היא מודעת לזה שהוא משפיל אותה והיחס שלו קורע אותה מבפנים אבל היא לא מסוגלת לזרוק אותו כבר לזבל :/

night mistress

New member
יש לי שאלה..יתכן שמדובר על יBDSM?

כי כידוע לך,כחלק מהכניעה יש גם את ההשפלה.. חוץ מהפאן האישי יש לי חברה כזאת שאני אישית גערתי בה וניסיתי להבהיר לה את המצב העגום שבו היא נמצאת,ואז יום אחד היא פלטה שמדובר ביחסי שיפחה אדון..ירדתי לה מהגב..מכיוון שגם אני הייתי ביחסים דומים מספיק פעמים אני יודעת שזה חלק מהדרישות כל עוד זה לא נודע לאלימות פיזית..תבררי.. ואם את מגלה שהיא סתם מטומטמת אז כל מה שנותר לך לעשות זה לחזק את העצמי שלה כדי שתראה שהיא שווה הרבה יותר מזבל אורגני מצויי שמרגיש גברי יותר כאשר הוא משפיל בחורה..יש הרבה בחורות כאלה,אני לא מתיימרת להבין מה הוא עושה להן או למה הן נשארות אבל כנראה שהיא לא מאמינה שהיא תמצא משהו יותר טוב,זה בדרך כלל מה שקורה,אותו אדם משכנע אותה שאין לה חיים בלעדיו ושהיא אפס,וכאפס לא מגיע לה יחס ואין לה עתיד..וזה באמת מה שקורה בסוף..הן נהיות האפס שהוא אומר..הכל עניין של שטיפות מוח.. מקווה שלא תרימי ידיים.

תודה

לדעתי לא מדובר ביחסי שפחה ואדון יותר מדובר בחוסר ביטחון עצמי שלה... אני מכירה את הגבר הזה והוא חסר בטחון ולדעתי הוא מפיק ביטחון עצמי מזויף מלהתעלל בה ככה :/ היא החברה שלי אני לא אתן לו אני אמצא תדרך להכניס לה מוח... חשבתי אולי לנסות להכיר לה מישהו חדש הוא ממש מתוק והוא כן יודע איך להתיחס לבחורה... אולי אם היא תראה שיש גברים שכן מתיחסים אליה יפה היא תרד מהנעל ההוא שווה ניסיון לא?

night mistress

New member
בהחלט.

בהחלט שווה ניסיון,אבל לרוב מדובר כאן על הפיכה של דרכי מחשבה והתנהגות.. היא צריכה קודם לעבור מהפך באישיות כי כרגע היא סמרטוט..זה שתכירי לה גבר חדש כרגע לא יעזור בהכרח כי הלב והמוח שלה נמצא בטפיל המעוות הזה שקורא לעצמו חבר שלה..היא קודם צריכה לעבור את השינויי,אולי נוכחות של גברא אחר תעזור לה..אבל מה עם היא תעשה את ההיפך? מה אם אותו חבר לכאורה יראה שמחזרים אחרי האשה שלו ויתחיל לצוד במשנה מרץ?יבטיח לה הרים וגבעות ולא יקיים בסוף שום דבר..היא תהיה אבודה לצמיתות.

אוויש

זו באמת נקודה למחשבה :/ אולי אני אשחק משחק של פסיכולוגיה הפוכה? אני אתנהג כמו שהיא מתנהגת. כאילו יש גבר שמשפיל אותי ובלה בלה בלה ואני אתן לה לשנכע אותי כמה הוא רע בשבילי ואז יכנס לה קצת שכל לראש תוך כדי לפחות ככה אני מקווה :/ הייתי מכירה לה גבר אחר ואומרת לה לשמור את זה בסוד הקטע הוא שהיא לא יכולה לשמור סודות מה"חבר" שלה אז זה מסוכן ואני מפחדת שמה שכתבת יתגשם

night mistress

New member
לא פסיכולוגיה הפוכה..

פשוט פסיכולוגיה.. מדובר כאן על שיכנוע עצמי,היא צריכה לחזור לאהוב את עצמה ולהבין שאהבה זה לא סוף העולם וגם זה עובר.. אין מה לעשות,לפעמים השכל צריך לקחת פיקוד.. דברי איתה על חלומותשהיו לה,איזה גבר היא רצתה,היא בטוח כתבה יומן או משהו,שתראה מה השאיפות שלה ואיפה היא היום..והכי גרוע,שתראה איפה היא תעמוד עוד 5 שנים..

אחלה... כבר לא ידעתי מה לעשות

הבאת לי אופציות חדשות אני אנסה מה שאמרת ואני מקווה שזה יעזור... אם זה לא עוזר אני מסרסת אותו וזהו זה :/ הוא ניסה אפילו להתחיל איתי החיידק הזה!! איתי שאני חברה שלה!!! אדיוט :/ ח סיפרתי לה וזה לא עזר גם אפילו היא איכשהו הוציאה אותי קצת אשמה מכל הסיפור

sagi24

New member
תשובה

את לא אותה בחורה שמנצלת גברים???? אז הנה מקרה קלאסי של ההעתק הגברי שלך עכשיו את מבינה מה שחברה שלך עוברת זה מה שעברו כל הגברים שניצלת אישפלת עד היום רק חבל שאותה בחור לא נפל עלייך ואז באמת היית לומדת לקח על הבשר לך ולגבי חברה שלך ידוע שבחורות הן מזוכיסטיות שגבר טוב אלייהן הן מנצלות ולא מעריכות אותה כמו במקרה שלך ושגבר רע אלייהן מנצל ומשפיל אותן הן ילכו אחריו כעיוורות מה עדיף לגבר להיות טוב ולהיפגע או לשים זין על הבחורה ולהיות מלך? חבל שזה המצב מזלי שלמדתי את הלקח על הבשר שלי ואני טוב רק שטובים איתי שמנסים למצל אותי ומתנהגים אלי גרוע או שאני יעיף את הבחורה בטיל והיו כאלה מקרים או שאני ילמד אותה לקח שהיא לא תשכח כל החיים שלה וגם כאלה מקרים כבר היו חברה שלך כנראה צריכה עוד להיכוות כדי לצאת מהקשר וכרגע לא תוכלי לעזור לה כי היא לא רואה בברור אם את חברה שלך תחכי שהיא תבין לבד ואז תהייה שם בשבילה כי היא הרבה תצטרך אותך

אז ככה...

הוא מקלל ומשפיל אותה ואני לא קיללתי ולא הישפלתי אף אחד... תאמת לא בדיוק ניצלתי גברים כי אם הם רוצים לתת לי ואני רוצה לקחת אז אני לא רואה בעיה... אני ממש לא כמו הגבר הזה כי לי אין שום עניין בהשפלת הבן אדם השני עד היסוד. לגבי הקטע של "אני רע לבחורה אני כמו מלך אני טוב אליה אני מושפל" או משהו בסגנון... רק רציתי להבהיר שגבר שחושב לשניה להתנהג אליה רע פשוט אני מדלגת עליו לא נותנת לו יחס בשקל ומתעלמת ממנו בכל דרך עד שהוא משנה את היחס שלו וכשהוא משנה והוא רוצה לדבר איתי ומבקש סליחה אני פשוט לא סולחת והוא כבר מחוק אולי זה קשה לי כי אני רוצה את אותו הגבר ויש לי משיכה אליו אבל יש לי ראש על הכתפיים ואני לא בחורה מפגרת קשה עכשיו? עדיף מדאבל קשה בעתיד.

חחח יפה יפה

אם זה בהסכמה אז בכלל אין לאף אחד זכות דיבור!!! אני לא יודעת אם אני מנצלת בהסכמה או לא... אני פשוט גוררת את העניינים לכיון של מה שאני רוצה בצורה יפה סמויה ועדינה... :) איזו רעה אני :/ טוב נו אני אחיה עם עצמי :)

omer2510

New member
תשובה למתעללת

היא לא תעזוב אותו כי היא בטח מכוערת או סתם בלי ביטחון עצמי בכלל אז עד שהוא לא יזרוק אותה הם לא יפרדו וחבל שתהרסי את יחסייך איתה בגלל שהיא "חלשה".

שטות!

אם אני אהיה אמיתית לגמרי אני אודה שיש לה פנים נחמדות וגוף מאוד יפה... להרבה נשים יש פחות כלים מזה! לגבי הקטע שהוא יזרוק אותה וכך זה יגמר... למה לו לזרוק אותה? היא לא מפריעה לו הוא פשוט נהנה להשפיל אותה והיא לא מראה סימני התנגדות ממשיים אז הקשר הזה יכול להחזיק הרבה כי מבחינתו זה קשר סבבה מה איכפת לו להתעלל בה? ומבחינתה זה לא יגמר כי היא אוהבת אותה.... גרררררררררררררררר איפה הכבוד שלה איך גבר מצליח לגרום לבחורה לאבד תכבוד ככה?!?!?! (טוב נו תאמת אני יודעת איך הם עושים את זה) כשאת יודעת מראש את המהלכים שמדרדרים לכזה מצב יותר קל להיזהר

sagi24

New member
תשובה

את מסתכת על ניצול רק בפן הכספי זה שאת לא מקללת ומשפילה גבר לא הופך את הניצול הכספי שלך למשהו שאת צריכה להתגאות בו הכבוד של בן אדם שהוא מסוגל להשיג הכל בעצמו ולא צריך לנצל אחרים אם יש גבר שאת אוהבת ואת מסוגלת בו זמנית לנצל אותו אז תסלחי לי את לא יודעת מזאת אהבה כי את נמצאת איתו רק בשביל הכסף והניצול החבר של חברה שלך הוא כמוך נצלן ואגואיסט ורק הוא מנצל אותה חוץ מהמתונות מהפינוקים שלה גם רק לסקס וגם מנצל אוןתה להעלאת האגו והביטחון האישי שלו אז את לא במצב להעביר ביקורת עליו כי את לא פחות גרוע ממנו חברה שלך צעירה כבת 18 וזה בטח החבר הרציני הראשון שלה ואולי הסקס הראשון שלה אז היא נקשרה אליו ומאוהבת בו ואהבה עשתה אותה עיוורת היא צריכה לעבור את החוויה הזאת על בשרה ורק אז היא תהייה חסינה מאהבה היא כרגע מקבלת שיעור על החיים ואם היא תהייה חכמה היא בעתיד תלמד מזה לקח שהיא תתפקח כמובן ותדע להבא מאיזה גברים להיזהר אין לך כאן שום דרך להוציא את חברה שלך מהבחור שמתאכזר אליה ואם תמשיכי לנסות תאבדי את חברה שלך אז תמשיכי להיות חברה כל כך טוב שלה ולעזור לה לעבור את התקופה הזאת כמה שיותר בקלות כי היא צריכה ותצתרך אותך בתור חברה בעתיד שהם יפרדו סופית

יש לך כמה טעויות.

א.אמרת שאני מנצלת בשביל כסף ואני לא אמרתי את זה בשום מקום אתה סתם מסיק את זה לבד למרות שזה לא חייב להיות שגוי :) ב.אני לא מנצלת את מי שאני אוהבת אני מנצלת רק מי שלא איכפת לי ממנו וגם זה במינון. לגבי חברה שלי... הוא אכן הסקס הראשון שלה והחברה הרציני הראשון שלה.

זה לא נכון להביט על זה ככה

כל עוד הבחורה המדוברת מתירה לו להתנהג כמו שהוא מתנהג אליה בהווה, זה לא ניצול. כל עוד חתלתולה מקבלת מגברים כסף זה כי הם רוצים והיא לא מכריחה אותם לעשות כלום, זה גם לא ניצול. לבחור ולבחורה צריך להיות כבוד עצמי, כל עוד אין להם, הם פתח לניצולים אבל עדיין זה נעשה מהסכמתם וכי זה גורם להם להרגיש טוב יותר...

נקודה נכונה

אני בהחלט מאשימה את החברה שלי שהיא מתנהגת ככה כי אם היא מרשה את זה איך היא יכולה לצפות למשהו אחר? וכמו כן מי שרוצה לתת לי לנצל אותו בעיתו... אני מקווה להיות חברה טובה ולהוציא אותה מזה ואולי למי שאני מנצלת יש חברים טובים שיוציאו אותו מזה

למעלה