יש לי בעיה קטנה

יש לי בעיה קטנה

היי לכל מי שקורא את ההודעה הזאת אז הבעיה שלי היא כזאת. אני מאוהבת בחבר הכי טוב של הידיד הכי טוב שלי אבל הידיד שלי דלוק עלי ואני לא רוצה לפגוע בו אבל לא רוצה גם להיות איתו בקשר יותר רציני והחברה הכי טובה שלי מאוהבת בידיד שלי מה לעשות??

אז הנה תשובה קטנה

קחי הצידה את הידיד הטוב שלך ותגידי לו שאת חושבת שהחבר הכי טוב שלו מאוהב בך ותגידי לו שימליץ בפני החבר הכי טוב שלו על החברה הכי טובה שלך כי הידיד הטוב שלך מאוהב בה ואז תגידי לחבר הכי טוב שלו שהחברה הכי טובה שלך מאוהבת בו ואת רוצה שהידיד שלך יתאהב בה וכדי לעזור לה את רוצה להעמיד פנים שאת בעצם מאוהבת בחבר הכי טוב של הידיד הכי טוב שלך כדי שהידיד הטוב שלך יקנא בו ואז יתחיל עם החברה הכי טובה שלך כדי שהחבר הכי טוב שלו יקנא בו והוא לא יבין שבעצם את רוצה את החבר הכי טוב שלו ולא שהוא יקנא בו אלא יתאהב בך ואז גם החברה הכי טובה שלך תרגיש שאת בעצם עושה לה טובה בזה שאת כאילו מתחילה עם החבר הכי טוב של הידיד הטוב שלך שדלוק עליך כי את חברה הכי טובה וזה מה שחברות הכי טובות עושות וכדי להחזיר לך היא תגיד לך שבעצם היא לא מעוניינת בחבר הכי טוב של הידיד הטוב שלך אלא בידיד עצמו והיא תספר לידיד שהיא כאילו מאוהבת בו אבל היא בעצם מאוהבת בחבר הכי טוב שלו והיא רוצה שיעמיד פנים שהוא גם מאוהב בה כדי שהחבר הכי טוב של הידיד הזה יקנא ואז הידיד הטוב יסכים כי הוא מאוהב בך ורוצה בעצם לעשות לה טובה ואזהוא כאילו יעמיד פנים שהוא לא מאוהב בך ובינתיים את תהיי אם החבר הכי טוב שלו.. והנה פתרון קטן לבעייה קטנה. פשוט, אה ?

למעלה