יש לי בעיה קטנה....

יש לי בעיה קטנה....

כן כן זאת שוב אני... מה לעשות יש לי המון בעיות בחיים... מצטערת שאני עכשיו מזבלת לכם ת´שכל אבל... הבעיה שלי היא כזאת ~ לא מזמן גיליתי שהידיד הכי טוב שלי התאהב בי ואני כבר לא יודעת מה לעשות, הוא כל פעם מנסה איך שהוא לגעת בי ולנשק אותי ואני כמובן עוצרת אותו! ואומרת לו שיפסיק ושיש לי חבר.. אבל הוא לא ממש מקשיב... בזמן האחרון אני מתרחקת ממנו, והוא לא מבין למה הוא לא מפסיק להתקשר אליי, מה עליי לעשות? זה כבר לא אותו הידיד שהיה לי פעם, תיראו אני אוהבת אותו אבל רק בתור ידיד לא יותר מזה! אוף מה עכשיו הוא מתאהב בי... תודה שקראתם את המכתב הפתטי הזה.. *מצפה לתגובות* מעיין..

RoadKill

New member
תדברי איתו

לדעתי את צריכה לתפוס שיחה עם החבר ולהסביר לו שאת לא מעוניינת בו באותה צורה שהוא מעוניין בך ולשאול אותו מה דעתו כי בעצם אין לך מה להפסיד

זה לא יעזור...

לדבר איתו על זה? הממממ... אני חוששת שהוא יפגע.. כי מה כבר אני יכולה להגיד לו? שאני לא אוהבת אותו ושיפסיק להתריד אותי? אין ספק שהוא יפגע.. וכן יש לי מה להפסיד... את הידיד הכי טוב שהיה לי בחיים! תודה על היחס! מעיין

משפט מגעיל אבל מתאים

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, אם הבנאדם לא מבין רמזים אז רק מכה חזקה (פגיעה) תפתח לו את העיניים . . . . DJ made in israel

night_wish

New member
מנסה לעזור

היי סוכר, העצה שלי...אם אתם הייתים כאלו ידידים טובים אז אוליי תנסי שוב להסביר לו שהסיבה שאת מתרחקת ממנו היא כי הוא מנסה לגעת בך וזה מפריע לך. רק חזרתי מביה"ס וקיבלנו בגרויות... אז, סופ"ש נעים לכולם blessed be *night wish*

לא פתטי בכלל!

תסבירי לידיד הזה שלך שאת אוהבת אותו. אבל בתור ידיד ולא בתור חבר. וחוצמזה זה לא יהיה שווה לאבד את הידידות בינכם בשביל חברות שיכולה להסתיים מהר.
גלית

מעיין חמודה

אני אומר ככה, אם הוא לא מבין רמזים אז פשוט תתרחקי ממנו ואת לא צריכה לתת לו דין וחשבון או להרגיש רע אם זה, אם הוא לא יכול לקבל ולכבד את זה שיש לך חבר והוא רק פוגע באושר שלך ומסבך לך את החיים אז תתרחקי ממנו וזה רק באשמתו . . . . . . את תמשיכי להיות אחלה כמו שאת ותתרחקי ממנו ואל תדברי איתו עד שהוא יבין שיש לך חבר ויקבל את זה. DJ made in israel

לך מתוקה........

פשוט תגידי לו, תאמרי לו שאת רואה אותו בתור ידיד וההמגע שלו לא נעים לך,, ואני בטוחה שאם איכפת לו מימך הוא יחשוב שנית ולא יעשה זאת שוב..... ענת

למעלה