יש לי בעיה קצת הפוכה

• פותח הנושא m97
  • פורסם בתאריך

m97

New member
יש לי בעיה קצת הפוכה../images/Emo53.gif

שלום לכן/ם, פעם ראשונה שאני מבקרת כאן כי לא חשבתי שזה רלוונטי עבורי. אני מאד אוהבת את חמותי, באמת, אנחנו מסתדרות, מבלות יחד ואני מאחלת לכולם בכל הכנות להגיע למערכת יחסים כזו. הבעיה היא דווקא אמא שלי , שלנגד עיני הופכת לחמות הקלאסית. היא לא מצליחה לתקשר עם בעלי, שכבר התייאש מלנסות, ויש לה ביקורת על החבר של אחותי ועל החברה של אחי. יכול להיות שזה בגלל שהורי גרושים והיא לבד המון זמן אז קשה לה לפרגן, אבל גם הסבלנות וההבנה שלי נגמרות. מה עושים?

נופר30

New member
אולי לקחת אותה ליום כייף

ולהסביר לה שככה היא תהיה לבד לבד כי כולם יתרחקו ממנה במקום להנות מהמשפחה הגדולה שהופכת להיות לה

m97

New member
עשינו כבר יותר מזה

ובעלי אפילו הציע לה לעבוד איתו, כי היא מחפשת עבודה נוספת, ובשבוע הבא אנחנו עושים לה ארוחת הפתעה משפחתית ליום ההולדת. כנראה שצריך להמשיך בגישה חיובית, כי אין לי כוונה לוותר על בעלי, ואני מקווה שאחי הקטן לא יוותר על חברתו, כי הוא ממש "ילד טוב" ואמא שלי מטפטפת לו את דעתה על החברה (המתוקה) שלו.
בכל מקרה, כנראה שסתם הייתי צריכה לשפוך.

הגנובה

New member
קודם כל - נהדר שאת מודעת לבעיה!

יש אנשים שלא מודעים לחומרת ההתנהגות של הוריהם כלפי הכלה/החתן! ראשית, את יכולה לעשות "בקרת נזקים" - גם עם בעלך וגם עם חברה של אחיך - היות ואת יודעת - שכל מה שקורה - זה לא באשמתם! שנית - אפשר בהחלט להעמיד את אימך במקום ולהראות לה שיש דרכים אחרות - או - שאין מקום להתערבותה בחייכם - או - שאין מקום לביקורת שלה על בני-זוגכם - כל דבר לפי המקרה - ולתת לה להבין - שבסופו של דבר - היא עלולה להישאר לבד!! - וזה יהיה מעשה ידיה בלבד!!! בהצלחה!

הגעתי למסקנה..........

שההורים אף פעם לא יהיו מרוצים ממי שהילדים מביאים הביתה- וזה כך לגביי ולגביי אחיותיי, אבל מגיע השלב שבו מתחתנים- ואין מה לעשות, צריך להתרגל!! רק חבל שהם נזכרים כ"כ מאוחר..

למעלה