יש לי בעיה...... קצת מוזרה

Doroty!

New member
יש לי בעיה...... קצת מוזרה

אני ממש לא יודעת איך זה התחיל אבל טוב.....אממ.... אז ככה! זה היה יום שישי בערב אחד...... בעצם.... אני לא רוצה לתת ממש פרטים כי אני מפחדת שהוא אולי יקרא את זה..... בקיצור היינו אצל חברה בבית אני היא ועוד בת ושני בנים האחד הידיד לשעבר הכי טוב שלי. אנחנו הכרנו מכיתה ד´ והכל ובכיתה ה-ו´ נהינו ידידים הכי טובים הוא תמיד חיבב אותי המון אבל פחד להודות בזה ואני חיבבתי אותו אבל לא רציתי להיות יותר מידידה שלו, ידידה טובה אז בקיצור עברתי לחטיבה והוא באותה חטיבה אית אבל בכיתה אחרת אבל אנחנו שהיינו קבוצה מגובשת לא ניתקנו לגמרי קשרים לפחות עם אלה שנשארו בעיר שלנו. אז ראינו סרט... בחושך הילד השני שיחק בפלאפון ושתי הילדות ראו ת´סרט והיו שקועות בו. פתאום היה לי טלפון אז הלכתי למטבח כדי לא להפריע להם זה היה ידיד אחר שלי אבל אל רציני וכשחזרתי הידיד הכי טוב לשעבר התחיל לתחקר אותי ועניתי לו תשובות סתמיות כאלו של"זה היה סתם מישהו, לא רציני" ואז..... המשכתי לראות את הסרט ופתאום הוא ניסה לנשק אותי. ואני הרי לא רציתי להשאר הידידה הכי טובה שלי....אבל לא חברה בקיצור אני לא הסכמתי שהוא ינשק אותי והוא היה נבוך ויותר לא דיברנו ממש באותו הערב..... ואחרי שבוע בערך הוא לא דיבר איתי בכלל ועשה כאילו הוא לא מכיר אותי ועכשיו אנחנו בקשר רק של "היי וביי" ואני לא יודעת המ אני רוצה הוא רוצה או יותר נכון רצה שנהיה יותר מידידים הכי טובים ואני לא רציתי...... בקיצור עכשיו אנחנו לא מדברים ואני לא יודעת איך פתאום נזכרתי בו אבל אני רוצה לשתף מישהו! וכאן הופיע תורכם. להתראות.

דורותי

את צריכה לגשת לידיד שלך ולהסביר לו למה את לא רצית להתנשק איתו. את צריכה לקוות שהוא יפנים ויבין. גלית

liran b

New member
מממ כנסי.......

זה פשוט הביישנות..... שאחרי הדחיה.. זה איך אני יגיד מביך את הצד הנדחה...... ובגלל זה היחס הזה בינכם... זה הוריד לו תביטחון העצמי... ומשהו כזה

דורותי חמודה

הפתרון היחידי הוא פשוט לגשת לדבר איתו זה הכי טוב ככה לא תצטרכי לנחש ולתהות מה הוא רוצה ולמה........ חוקרת

liran_vais

New member
דורתי תאמיני לי תעשי מה אני אומר

זה בסדר שלא תדברו בהתחלה אבל אל תתני לזה להמשיך כי בסוףת אחרי שיעבור תקופת זמן מויים אתם לא תדברו יותר בחיים ואני אומר לך את זה מנסיון אם זה לא יגמר עכשיו זה בחיים לא יחזור להיות כמו שזה היה לפני... אני את הטעות הזאת כבר עשיתי חבל שגם את...

למעלה