יש לי בעיה קשה

יש לי בעיה קשה

יש למישהו פיתרון לסמרטוט ריצפה שכל הזמן נופל מהמגב וגומר לי את הגב ואת העצביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

moon and sun

New member
כמעט עשית לי התקף לב!

אני כבר חשבתי שזה משהו באמת רציני ואני פותחת את ההודעה ורואה שאת בסך הכל לא מסתדרת עם הסמרטוט והמגב??? חחח חמודה שכמוך
תנסי לתפוס אותו עם משהו...

תודה אסתי

וכל פעם כשארצא לסחוט אצטרך להשחילו לאורך המקל הארוך שלי? אנסה ואדווח

עלמה 3

New member
זה מה שאת עושה היום ../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

מתעסקת עם הסמרטוט ריצפה... אז ככה... הפיתרון... הידברות ישירה וכנה..בדרכי נועם עם הרבה אהבה..
ובלי עצבים... כי ברגע שאת משדרת עצבנות... הסמרטוט מבין... ואז הוא מגיב בדווקא.... פשוט מאד ! לקבל אותו כמו שהוא.. ומקווה בישבלו ..שכבר ילמד " שמתוך הנתינה ילמד את שמחת הקבלה"... (מאת סוזן פוליס שוץ) הבנת
עלמה

rolan

New member
הרסת אותי, יונצ' ../images/Emo67.gif

הנה, תקראי מה שאת כתבת: אל תסב את פניך אתה מלא סודות כמוסים אל תגיף את התריסים חפש בין המילים......

עלמתי

התור סוף סוף קדח חורים בקיר בשביל המדפים של פיצי,וכמו פילוסוף טוב ליכלך את כל הבית באבק ובסיד אבל את כל הבית. מה לעשות ? אכלתי אותה בשתיקה רועמת ואת כל העצבים הוצאתי על הסמרטוט הקטן ןהמעצבן.

rolan

New member
אז למה לא אמרתי מלכתחילה!?!

יש לי פטנט נפלא, מישהו לימד אותי אותו לפני שנים. כאשר קודחים חור בקיר, משתמשים גם בשואב אבק, מכוונים את הפייה ממש ליד המקדח וכל האבק נשאב לתוך השקית - וחאלס האבק....

חחחחח רולנית

הרעיון מצויין אבל צריך לשם כך שתי ידיים עובדות ולא לומדות....יותר קל ללכלך

rolan

New member
יונצ'יק, לא הבנת אותי...

אחד קודח השני מחזיק בפיית השואב... הבנת את זה ברוך?...

*יערית

New member
זה בדיוק מה שאנחנו עושים../images/Emo13.gif

אני רצה אחרי כל קדיחה שלו......והוא הרעיון הוא נפלא...חוסך עוגמת נפש מאובקת!

רולנית

הבנתי תודה על ההסבר,אני מבינה שכשאני מבקשת לקדוח זה אומר שאני בעצם שותפה מלאה לעבודה,לא רוצה .....אני שונאת עבודות ממאדים,אני אוהבת רק עבודות מנוגה,כמו לבשל להתאפר ולישון,ולקשקש המון עם הבנות.

rolan

New member
ואחר כך לעבוד ולנקות אחריו?...

אני לא!!! ואצלנו........... אני קודחת והוא מחזיק את הפייה....
סתאאאאאאאם סתאאאאאאאאם
זה קודם כל, חוסך את עוגמת הנפש שבנקיון הסיזיפי ומביא לשיתוף פעולה מעניין בין נגה למאדים! תחשבי על זה נוגית...

1נתי 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לשנייה ניבהלתי אבל לסנו יש סמרטוטי ריצפה עם סקוטש סבבה של פטנט - לא נופל לא צריך להתאמץ להוציא שנה טובה מתוקה שרק אושר ישרור בקינך החם והאוהב

למעלה