יש לי בעיה רצינית וצריכה פתרון

יש לי בעיה רצינית וצריכה פתרון

(ובבקשה לא לצחוק עלי) אני אספנית כפייתית של ינשופים. חייבת לקנות כמעט כל דבר שרואה. יש לי אוסף גדול וכל הזמן מקבלת עוד. לאחרונה נאמר לי שעל פי הפאנג שווי (ככה כותבים את זה?) זה מביא מזל רע וחייבים להוציא את זה מהבית. מה עושים?

עמית@

New member
קונים עוד אחד.

ומסובבים אותו מערבה
סתם, אין לי מושג, נסי לשאול בפורום פנג שווי

../images/Emo6.gif

אני מאמינה שאם לך זה עושה טוב, אז זה מה שחשוב. מה זה משנה מה אומרת תורה זו או אחרת? עד היום זה הביא לך אנרגיות חיוביות אז למה שזה יפסיק...

ש א ק ט י

New member
יש יותר מגרסא אחת לפאנג שווי

זה תלוי באיזור בסין או משהו כזה. בכל מקרה - על כל תיאוריה יש תיאוריה הפוכה. פשוט תחליטי שאת נוהגת לפי האסכולה חובבת הינשופים שמאמינה בשפע והצלחה שהם מביאים.

isidora

New member
בדיוק כמו שכתבתי כבר

בנושא האמונות הטפלות, תחליטי שאצלך בעדה זה סגולה לברכה ותמשיכי הלאה.
והנה שניים ממני, בשביל הברכה

daldan

New member
לפי הבנתי הפאנג שווי

אינה שיטה גורפת היא מותאמת לכל אחד לפי תאריך ההולדת שלו ושעת הלידה שלו. דבר נוסף, לכל דבר אפשרלעשות "תיקונים". - ואני ממש לא מומחית בעניין פשוט יש לי חבר טוב שהוא יועץ פאנג שווי

טיפוטף

New member
אולי פשוט תסדרי אותם בבית בזוגות

פעם קראתי שהם מאוד מעודדים הצבה של פסלי זוגות של ברבורים/ברווזים...

Michal yv

New member
אבל למה? ../images/Emo2.gif

למה את אוהבת ינשופים? מה יש בהם שאין בפינגווינים למשל?

אין לי תשובה ממש

אולי בגלל שהם חכמים או מקושרים לחכמה? זה התחיל אחרי שעשיתי איזה תיקון בתיכון בשיעור מלאכת יד ומאז זה התחיל. (והיום אני בת 40).

lulyK

New member
אני מנחשת שזה בגלל שבגדול

הפנג שוואי לא בעד אגירה ואוספים (בלי קשר לזה שאלה ינשופים או ספרים. גם ספרים שכבר קראנו אנחנו "אמורים" להעביר הלאה).

לגבי הפאנג שווי - אם זה עוזר לך

הפאנג שווי מאמין שמה שמביא לאדם אנרגיות טובות הוא מבורך. גם אם מדובר בינשוף. רק את יודעת אם החיה הזו אהובה עלייך ומביאה לך טוב או לא (ונשמע לי שכן).

תתלי ליד האוסף קריסטלים

או מובייל פעמונים- זכור לי שזה מנטרל בערך חצי מהסממנים המנוגדים לפנג שווי

עינבלית

New member
יש לי פיתרון!

תעבירי אותם אלי. גם אני אוספת ינשופים ואני מבטיחה לספק להם בית טוב ואוהב!!! אגב, אני לא מאמינה במזל רע, אין כזה דבר. דומה מושך דומה. אמרי מעתה: "הינשופים מביאים לנו שפע וכסף ומזל טוב". וכך יהיה. (אופס, נראה לי שאת הינשופים שלך כבר לא אקבל
)

עינבלית

New member
אין לי כפולים אבל יש הרבה אהובים

שלחי לי במסר כתובת שלך ואשלח לך ינשוף מיוחד שאכין עבורך... (ואשלח אותו על הרבה מזל טוב וחיובי)

למעלה