יש לי בעיה רצינית...

עצובה3

New member
יש לי בעיה רצינית...

אנחנו חברים כבר 4 שנים, בשנתיים האחרונות אנחנו גם גרים ביחד, מסתדרים מצויין ואוהבים..אבל מה - חברי(בן31) הוא בעל ניסיון מועט במין,והוא גם סגור מאוד. אני בת 26, ויש לי ניסיון(אני יודעת מה אני אוהבת, איפה ואיך) בשנתיים הראשונות לא התראנו הרבה, ובשנתיים האחרונות חיי המין שלנו עברו עליות ומורדות רבות. ברוב הפעמים ששכבנו זה היה מיוזמתי.(שכחתי לציין שבן-זוגי עובד כבר שנתיים בעבודה מלחיצה במשך שעות רבות) בתקופה האחרונה ממש התעייפתי, ואין לי כוח ליזום כלום וגם לא חשק. שנינו מודעים לבעיה, אבל פיתרון משמעותי אין.(שוב- העבודה שלו לוחצת) כל המצב הזה, גורם לי להיות אגרסיבית(לעיתים) כלפיו, תוסיפו את עצם זה שאני די אסרטיבית במיטה-מה שבטח מרתיע אותווהתוצאה לא טובה. אשמח לקבל תגובות.

איש-ילד

New member
??

מדוע שלא תפנו לייעוץ מקצועי בעניין הזה שהוא מאוד מאוד חשוב ובעל השלכות רבות על תחומים אחרים במערכת הזוגית וזאת במקום לשאול מה אומרים החבר´ה בשכונה?

תקשורת

היא המפתח .אם שניכם מעוניינים בהמשך הקשר הכרח הוא שתדברו איש עם רעותו ומבחינה זו יפה שעה אחת קודם ( אין חכמה כבעלת ניסיון... ) שעות עבודה ארוכות ועבודה מלחיצה הן הסימפטום ואחכ´ האם הילדים הם תמיד רק מלאכים חמודים? והחובות הן הקצפת או הדובדבן? בקיצור אילוצים ולחצים תמיד יהיו השאלה היא אם הם לא תירוץ לדברים מעט יותר עמוקים ולכן דברו!!!!!! חוץ מזה בכל קשר זוגי יש אחד שהוא מעט יותר דומיננטי ואם החובה היא גם הנאה מה אכפת לך להיות היוזמת?

מאור2001

New member
מנסיוני במצב דומה....

לפני כמה שנים היה לי חבר שמאד אהבתי אבל הייתה לנו בעיה דומה. לאחר אין ספור שיחות ולאחר שכבר התחלתי לטפס על הקירות... שאלתי אותו שאלה שהתשובה עליה שינת לגמרי את ההבנה שלי על המצב - שאלתי אותו איך הוא רואה את הבעיה הזו בינינו. אחרי כמה התפתלויות הוא ענה לי שמבחינתו זו לא בעיה. טוב לו ככה. הוא טען שאין לו ואף פעם לא היה לו צורך מיני מי יודע מה ובעצם הוא טען שהבעיה היא שלי בלבד. באותו רגע הבנתי שבעצם אין לי מה לחפש בקר הזה. יחסי מין לדעתי, הם דבר חשוב בתוך קשר ורצוי שהדחף המיני של שני בני הזוג יהיה דומה. אני לא מציעה לך כמובן להפרד מהחבר וגם אינני טוענת שמין זה הכל בזוגיות אבל לדעתי שווה לך לבדוק האם הוא גם היה רוצה לשנות והאם העבודה שלו, לא משמשת כתרוץ לחוסר העניין שלו במין. אם כן - אז חבל לסבול. בהצלחה

נעם איש

New member
כדאי לך לבדוק כמה דברים

לפעמים אנשים משתמשים בתירוץ של עבודה מלחיצה כדי להימנע מיחסי מין עם בן/בת הזוג כדאי לך לבדוק כיצד הוא משתף פעולה במיטה בסופי שבוע אחרי מנוחה של שבת ?? האם יש לו חשק לשכב איתך או שהוא בכל מקרה לא יזום סקס איתך ??? זה יכול אולי להעיד על בעיה במשיכה שלו כלפייך האסרטיביות שלך לא מוסיפה לעובדה שאין לו ניסיון רב ואולי מערער את ביטחון העצמי שלו ויגרום לו להירתע עוד יותר במיטה אני חושב שכדאי לך להתיחס אליו כמו אל סנאי ואם את רוצה לפתות סנאי לבוא אלייך אז צריך להיזהר לא לעשות תנועות מאיימות ופתאומיות. אז קודם כל גם לך יש על מה לעבוד אצלך. אני הייתי מהסס להתחבר עם אדם שיחסי המין איתו לא טובים כי ממילא יחסי המין נפגעים מהשיגרה בנישואים אז אם מלכתחילה הם אינם מסעירים זה מתכון לגירושים ידועים מראש

למעלה