יש לי בעיה שכבר הרבה זמן מציקה לי..

moon light boy

New member
יש לי בעיה שכבר הרבה זמן מציקה לי..

אני הולך לאבא שלי דיי הרבה, ואני ישן אצלו ובבוקר הוא מביא אותי לבי"ס, הוא גר 20 דקות ממנו..וכך גם אמא שלי. לידע הכללי..אני גר במושב רמות-מאיר...שאף אחד לא מכיר ולומד בקיבוץ גבעת ברנר..ואבא שלי גר במושב אחר.. היום חזרתי ממנו לפני חצי שעה בערך..וראיתי עליו שהוא רצה שאני אשאר לישון.. כי גם ככה אין לו בעיה להביא אותי בבוקר אבל אני העדפתי לחזור כי אני אצלו כבר מיום שני דרך אגב ביום שלישי אני לא לומד!!!..ככה זה אצלי בבי"ס.. עכשיו..אני מעדיף ללכת לבי"ס מאמא שלי כי כל הדברים שלי פה וזה יותר נוח.. וזה קורה דיי הרבה שאני רוצה לחזור כבר בערב..וזה לא שהוא אומר לי לא, אני פשוט רואה עליו שהוא רוצה שאני אשאר..וסתם לא נעים לי..אז סתם רציתי לספר לכם...לראות מה יש לכם להגיד... אני גם מקשר מאוד מאוד טוב איתו ואני מת עליו!! הוא האבא הכי טוב בעולם! שלכם באהבה גדולה!!!!!! רון.... "היו לי פעם חלומות כל כך גדולים..."

HilOneT18

New member
רון יקירי!

הפתרון לבעיה שלך לא צריך להיות כל כך מסובך.. כי אם אתה רוצה לישון אצל אבא... ואתה לא סתם זורק תירוצים כדי להמנע מלישון אצלו.. אז פשוט תסדר אצלו בבית שיהיו לך כל הדברים שאתה צריך.. שתהיה לך שם מברשת שיניים באופן קבוע..ותעביר אולי קצת בגדים אליו.. זו באמת לא צריכה להיות בעיה ... או שאני טועה??

moon light boy

New member
זה לא הקטע של בגדים או מברשת שיניים

יש לי את כל זה שם.....לא יודע..פשוט יותר נוח לי ללכת לבי"ס מאמא שלי..לא יודע למה.... אני גם ישן אצלו הרבה זה לא שאני לא ישן אצלו..פשוט סתם לפעמים לא בא לי.... ואני יודע שהוא מאוד רוצה שאני אשאר...

HilOneT18

New member
אז אם אתה אומר...שאתה ישן אצלו הרבה

אז אני לא מבינה מה הבעיה? הוא רוצה שתעבור לגור איתו?

moon light boy

New member
תראי...זה נכון מה שאת אומרת...

אני ישן אצלו הרבה והכל.... נראה לי שאת צודקת, הוא באמת רוצה שאני אעבור לגור אצלו.. גם היה אותו הדבר עם האחיות הגדולות שלי..שעברו אליו בסופו שדבר..אני לא רוצה להכנס לזה.. היה לי מאוד קשה עם זה.. אני לא הייתי מתנגד לעבור אליו..אבל אני עם החברים שלי ובבית ספר טוב.. ואני גם לא יכול לעשות את זה לאמא שלי.. ...רון...

HilOneT18

New member
אולי תדבר איתו?

זה בדרך כלל עוזר להבהיר את העניינים. ואם הוא באמת יגיד לך שהוא רוצה שתעבור אליו אז תסביר לו בדיוק מה מפריע לך ולמה אתה לא כל כך רוצה אבל שתמשיך להיות אצלו הרבה... אין לי פתרון אחר.. מקווה שעזרתי אפילו אם זה קצת

moon light boy

New member
תודה...

כמו שאני מכיר את עצמי אני בטח לא אדבר איתו..כי אני שומר דברים בבטן..אני לא אומר דברים..לא יודע למה כזה אני! אבל תודה רבה בכ"ז...... ....רון....

smiling moon

New member
מפחד לפגוע בשניהם?

כמה רע שזה נשמע אין מה עלשות - ילדים להורים גרושים היה תמיד את הבעיה של להיות באמצע או לפחד לפגוע באחד מההורים. כמו שאני למדתי גם אם אני עושה משהו שהכי לא קשור לשניהם אלא סתם מתוך נוחת עצמית, יש סיכוי שאני אתקע בניהם. אני אגיד לך איך אני פתרתי את בעיית השינה- כל תחילת שנה אני מחלקת הימים: פעמיים בשבוע אצל אבא, 3 פעמים אצל אמא וסוף שבוע פעם כאן פעם כאן. אם זה לא מסתדר הכי כדאי לדבר - אבל זה כבר ממש צביעות מצדי להגיד כי קל להגיד וקשה לעשות- מי כמוני יודעת. תחייך

moon light boy

New member
תראי, גם אני..

אצל אבא שלי מינימום פעם אחת בשבוע ולפעמים אפילו פעמיים ושבת כן שבת לא.. אין בעיה בקטע הזה...סתם..אני מרגיש..אני לא יודע מה אני מרגיש... אוף, למה הם היו חייבים להתגרש?!?! איזה עצבים....אין יום שאני לא חושב על זה...אפילו שכבר עברו 10 שנים..שנים נוראיות... ...רון... היו לי פעם חלומות כל כך גדולים.....

למעלה