יש לי בעיה שלא מצליח ליפתור

asdasdsadhg

New member
יש לי בעיה שלא מצליח ליפתור

הבעיה שלי היא לא בהתקנה של לינוקס (אגב אני מתקין את רד האט 7.2) אלא אפילו לפניה. הבעיה היא שיש לי רק כונן צריבה שאני לא יכול לעשות ממנו BOOT למחשב אלא רק לקרוא ממנו את הקבצים. השאלה שלי היא, האם ישנה דרך להתקין לינוקס (ואני מתכוון עצמאית, בלי כל מני מסיבות ורשתות מחשבים למיניהם) ללא כונן תקליטורים שניתן לעשות מימנו BOOT? אולי איזושהי דרך להתקין ישירות ממחיצה של חVFAT על ההרד דיסק? מישהו יכול לתת עיצה ? בכל מקרה, אני חוזר הביתה היום בערב אחרי שטירטרו אותי לבסיס כדי לעשות בר-אןר נוסף בתקווה שתענו לי עד אז

תמר,

New member
יש כלמיני אפשרויות

האפשרות הטובה ביותר היא לעיין בדיסק הצרוב, ולמצוא שם את הספריה dosutils. אמור להיות שם קובץ batch שמתקין תפריט לסביבת msdos ומאתחל את המחשב בעזרתו. אם אתה לא מוצא, יש שם תוכנית בשם rawrite שכותבת image לדיסקט. נסה לכתוב את ה-image התומך ב-cdrom, ואתחל את המחשב עם הדיסקט (כאשר הדיסק בכונן) אפשרות נוספת - להעתיק הכל להארד-דיסק. אבל גם בדרך הזו תצטרך דיסקט איתחול עם image התומך בהתקנה בההארד-דיסק. בהצלחה!

ezaton

New member
עדיף אם כך לעבוד עם דיסקט

לעבוד עם הכונן הקשיח תחת איזו מערכת קבצים? שאלה מצויינת, לא? אני לא יודע אם fat נתמך בהתקנה, ואישית, לא נראה לי. המיני קרנל צריך לתמוך בדברים אחרים קודם... שימוש בדיסקטים הוא העדיף מבין כל האפשרויות. יוצרים דיסקט מה img הרגיל (יש שם אחד שחסר תיאורים בנוגע לכל מיני יכולות כמו כונני דיסקים ישנים, רשת, דרייברים והכל), מעלים ממנו, וסע לשלום. Ez

למעלה