יש לי בעיה

nonana

New member
יש לי בעיה../images/Emo10.gif

גם לגדולה וגם לתאומים יש מחר מסיבה. היתי הולכת לשניהם אם זה לא היה באותה השעה. אני צריכהלהיות עם הגדולה בגן (אני לא יכולה לפספס). השאלה שלי א. אם לצרף את התאומים למסיבה של נעה? ב. לשלוח אותם למסיבה שלהם עם סבא/סבתא? חג שמח

באמת בעיה..אבל לדעתי

שסבא וסבתא יילכו איתם למסיבה... לא כדאי שהם יפסידו את מסיבת חנוכה ואח"כ בבית תעשו מסיבה משותפת. חג שמח

בני כמה התאומים?

לדעתי חבל שהם יפסידו את המסיבה שלהם בגן עם החברים שלהם, והגננת שלהם. גם אני הייתי שולחת לחגוג עם סבא וסבתא, ומקדישה לנעה את כל תשומת הלב במסיבה שלה. חג שמח.

noa_f

New member
תלכי עם נעה

ותשלחי את הקטנים עם סבא וסבתא, לדעתי. ככה כולם יהנו, וגם סבא וסבתא... הקטנים מן הסתם יצטרכו שניים אתם לריקודים וכד´, אז ממילא היתה לך בעיה לבד.
בי.

nonana

New member
תודה עכשיו אני באמת אשלח

אותם עם הסבא\סבתאולא ארגיש יסורי מצפון שלא אני איתם (אשתדל לפחות). פשוט רציתי גם להשתלב עם כולם ולהנות מהם. בגלל זה רציתי שיבואו איתי למסיבה של נעה.

גם אני מסכימה עם האחרות.

אין סיבה שהם יפסידו את המסיבה בגן, וסבא-סבתא זו אופציה נהדרת. בקיצור- תהנו, וחג אורים שמח!

limori

New member
אני היתי הולכת עם נעה ואת סבא

וסבתא שולחת עם הקטנטנים.... חג שמח לימור

ר-חלי

New member
ללכת למסיבה של נועה - רק את

בלי התאומים שלא "יגנבו" לה את תשומת הלב שלך יש לי גם שיר על הנושא אני אחפש ואביא מחר אצלנו בטרום חובה מבקשים לא להביא אחים למסיבות בגלל הצפיפות ובגלל שזו המסיבה שלהם והאחים מפריעים (במיוחד הקטנים)

למעלה