יש לי בעיה!!!

ארינה

New member
יש לי בעיה!!! ../images/Emo3.gif

אני מחפשת מתכון לעוגת היער השחור למישהו יש? יש לי אורחים בשבת ואני מתה להכין אותה HELP ME תודה יקירי ויקירותיי

לא יודעת אם זה עוזר ממש, אבל...

יש הודעה למטה- מישהו כתב: "אתר מתכונים- הזמנה לביקור"... למה שלא תנסי את זה? אולי יש... בכל מקרה, בהצלחה ו... בתאבון!
עדי

אויש... באסה! ../images/Emo4.gif

בהצלחה בחיפושים, בכל מקרה...
אגב, תוכלי בבקשה לענות לי על השאלה ששאלתי למטה?... היא די חשובה!!! :) בתודה מראש, עדי התל-אביבית שחולה עליך!!! (ואת כבר יודעת את זה!) :)

היי ארינה! ../images/Emo13.gif

יש לי מתכון שנקרא "עוגת דובדבנים בנוסח היער השחור". לזה התכוונת? אם כן אז תגידי ואני אשלח לך לאי מייל מתכון (הוא קצת ארוך מכדי לכתוב בפורום
).
ס.ש.

ארינה

New member
אני אשמח מאד מאד מאד

אם תוכלי לשלוח לי. תודה רבה ארינה

מירי,

New member
כנסי שוב לאתר...

יש להם פורום שאלות ותשובות... הם עונים די מהר (מנסיון) ובכלל אולי שם מישהו נתן מתכון!

mikloi

New member
אני אנסה לעזור

קחי לך שתי גרסאות, אחת משמינה יותר והשניה דיאטטית: גרסה מס 1: תעשי עוגת שוקולד פשוטה תחתכי אותה באמצע ותמרחי עליה קרם שמורכב מ1 שמנת מתוקה ו1 פודינג וניל תפזרי שכבה של דובדבנים חמוצים (כמו של ויליגר, למשל) (***אופציונלי שתי שכבות כאלו בתוך העוגה-לחלק ל3 לא ל2***) ומלמעלה תקטתי עם שאר הקרם והדובדבנים. גרסה דלת שומן: אותו דבר אבל עם עוגת שוקולד דיאטתית, כלומר מתכון של עוגת שוקולד בסיסית שמחליפים את השוקולד בשוקולד ללא סוכר וכן הלאה, דובדבנים חמוצים ללא תוספת סוכר, וכך גם הפודינג. רק לגבי השמנת המתוקה אני לא יודעת. לדעתי, עדיף להכין רגילה ולאכול ממנה פחות.

ארינה

New member
המון תודה רבה אך העוגה כבר מוכנה

השתמשתי כבר במתכון שהיה לי והיא יצאה שיגעון אבל בהחלט תודה רבה על הרצון לעזור לי.

למעלה