יש לי בעיה..

Dawn19

New member
יש לי בעיה.. ../images/Emo4.gif

אני לא יודע אם אנשים מהפורום מכירים את הבעיה הזאת- אני בד"כ מתעצבן בקלות רבה ונכנס לריבים על שטויות... אני מבין שיש לי בעיה ובכל זאת קשה לי לרסן את עצמי. אמרו לי שזה בגלל הסטרואידים .. אבל גם אם זה ככה- יש משהו שאני יכול לעשות בנידון? שחר

gaia20

New member
שחר, גם לי זה קורה...

אולי זה סתם מקרי אבל גם לי יש התקפי "קריזה" כאלה... מתעצבנת, אפילו מקללת... וגם לי קשה לרסן את עצמי... חוץ מלנסות לשלוט בעצבים לא נראה לי שיש דבר נוסף שאפשר לעשות... אולי לעסוק בפעילות שמרגיעה באותו רגע שאתה מתעצבן... אני מקווה שאחרים יוכלו יותר לעזור, לי ממש קשה להתמודד עם זה... (לא ידעתי שזה קשור לסטראידים, באמת??)

ל3

New member
הי שחר

זה מאוד מוכר לי גם אני נוהגת להוציא את כל העצבים על אמא שלי. מה שאני עושה זה פשוט נושמת עמוק וסופרת עד שלוש. גם פעילות גופנית עוזרת להפגת מתחים. אולי תשים שק איגרוף בחדר? בחיי שזה עוזר

שאנל

New member
שחר ולכול צעירי הפורום

אתם שוכחים שבלי שום קשר ללופוס, אתם צעירים (כן 19, 20, 21 זה צעיר..), ואתם חווים את הבילבול והתסכול של הגיל. פיוז קצר, שינויים מצב רוח, לחץ ועוד זה מאוד מאוד טבעי לגיל שלכם. אז חמודים, תהנו מהגיל, מהבילבול, משינויי מצב הרוח ומהדילמות. כמה שזה נשמע מוזר ההתמודדות הזו היא אחת הדברים היפים בגיל הזה.

gaia20

New member
הי שאנל

את יודעת, לא חשבתי על זה... כי בעצם... רק בשנה האחרונה אני עצבנית בצורה כזאת ולא היתי ככה לפני כן(וכבר כמעט 6 שנים אני עם סטרואידים) את כנראה צודקת, זה סתם הגיל המעצבן הזה... שלך,

למעלה