יש לי בעיה

avital24

New member
יש לי בעיה../images/Emo53.gif../images/Emo101.gif../images/Emo23.gif../images/Emo127.gif../images/Emo20.gif

הייתי בקשר עם בחור מאוד נחמד וסבבה לי איתו , אני מרגישה איתו יציבות וביטחון וגם אהבה ואי שיפוטיות או ביקורת אבל אני לא נמשכת אליו או מרגישה בעננים כשאני איתו אבל אני די מתרגשת כשאני פוגשת אותו לפני יומיים אמרתי לו שאני מעדיפה שנהיה ידידים (כי אני רוצה לנסות להכיר אנשים אחרים) והוא די התבאס הוא תמיד ראה אותי בצורה רצינית יותר האמת שקשה לי בלעדיו כי היציבות והביטחון שתמיד יהיה שם מישהו בשבילי לא נמצאת כרגע נראה לי שהוא יעדיף להתרחק לגמרי ולא להישאר על תקן ידיד וזה קצת מפחיד אותי כי אני כן מחבבת אותו ורוצה שהוא יישאר בחיים שלי רק שכרגע אני רוצה לנסות עוד מערכות יחסים ואולי להחליט בסוף לאן אני ממשיכה לחזור אליו בצורה רצינית יותר או להמשיך הלאה .... האמת שאני לא מסוגלת לראות את עצמי מתחתנת בשום דרך או צורה.... בקשר לבחור ההוא יש בינינו קצת הבדלים הוא מחפש משהו רציני ואני מחפשת משהו קליל אני גם לא מחפשת התחייבויות , פשוט להכיר אנשים , להיות במקומות חדשים וכו' להתחיל להנות מהחיים.... (ב-4 שנים אחרונות הייתי במעין "בית כלא" אז אולי זה חלק מהסיבות...) . אני מרגישה רע עם מה שאמרתי לו וגם קצת אשמה שאני לא עונה לציפיות שלו ויש לי חשש שאולי בגלל זה הוא יפסיק לאהוב אותי אבל מצד שני לא נראה לי שאהבה מותנית במענה על ציפיות של מישהו אחר (גם לא נראה לי שזה מה שהוא מרגיש...) אבל אני קצת פוחדת שכן ושהוא יעזוב פתאום או בסוף ואני אשאר עם החוסר יציבות שלי בחיים ואולי אשבר שוב.... ואני לא מסוגלת להתקשר
אליו כאילו אין על מה לדבר....גם הוא לא
התקשר... ידידה טובה אמרה לי שאני אתן לו זמן , חודש לעכל מחדש את המצב ואת העובדה שאנחנו רק ידידים ושאח"כ הכול יהיה בסדר ולא תהיה לו בעיה להיות ידיד שלי ואני מקווה מאוד שזה נכון שבסוף ירצה להישאר בקשר גם אם זה רק ידידות. חוות דעת נוספות יוכלו להועיל

avital24

New member
חלק מהעניין הוא......./images/Emo127.gif

שכשדיברתי איתו אז הוא כל הזמן שאל אותי מה חסר לי בקשר ואם אני מחפשת מישהו יותר טוב ממנו וממש נשארתי בלי מילים אז אני מעדיפה לו להתקשר בכלל להימנע מעימות או משהו כזה...למרות שאני ממש מרגישה שאני צריכה לדבר איתו.

גריני

New member
אני כ"כ מזדהה עם מה שכתבת כאן:

"לא נראה לי שאהבה מותנית במענה על ציפיות של מישהו אחר ". כל מה שאת יכולה לעשות זה להיות מאוד כנה עם עצמך ואיתו, כלומר - לנסות ולהגדיר לעצמך איך היית רוצה לראות את הקשר איתו - ולהגיד לו את זה בצורה הכי ברורה! (מבלי לפגוע בו, עד כמה שניתן). רק קחי בחשבון שהמשפט ההוא (חוסר ציפיות של הצד השני) - נכון לשניכם - באותה מידה שאת לא יכולה לחיות את הציפיות שלו - גם הוא לא יכול לחיות את הציפיות שלך. ייתכן מאוד שידידתך צודקת - לפעמים זמן ומרחק גורמים לשינויים... ייתכן שהוא ירגיש ש"שקצת אביטל" טוב יותר מ-אין אביטל...אבל גם ייתכן שלא. אז אם לסכם את דעתי - תגידי לו מה את מרגישה כלפיו ואיך את רוצה לראות את הקשר ביניכם - ותקווי לטוב... בהצלחה

למעלה