יש לי בעיה
....

stranger 18

New member
מעיין....

תודה... אני באמת אשמח לדבר איתך, גם אחותי נמצאת במעון ברמלה "בית עדן"....והמצב שלה לצערי לא משתפר... היא חוזרת הבייתה עם חבלות בגוף והיא ממש לא אוהבת את המקום למרות שהיא נמצאת שם כבר כמה שנים...

היי STRANGER 18

שלום, מה שלומך? אני מתגוררת ברמלה, ואני מכירה את שני המעונות גם אביב וגם בית עדן. האם אפשר לדעת בת כמה אחותך? היא כבר סיימה את בית הספר? אני אחות לשני אחים עם פיגור כרגע הם מתגוררים בבית, לאחי הגדול זאת השנה האחרונה שלו בבית הספר, וגם אנחנו בתהליך ארוך וקשה במציאת לו מקום ניסינו גם את בית עדן. אני אשמח לעזור לך. תחזיקי מעמד סיגל

עמיקםרז

New member
לעניין החבלות בגוף

מעיין שלום, האם ניסיתם לברר במעון ממה נובעות החבלות? אני חושב שזכותכם לדרוש שהמעון ימצא דרך להגן על אחותך מפני חבלות כאלה!! עשו זאת בדרך עניינית. זו בהחלט יכולה להיות הסיבה לכך שאחותך לא אוהבת את המקום. נראה לי שגם אני לא הייתי אוהב לחיות במקום שבו אינני מוגן מבחינה פיסית. עמיקם

stranger 18

New member
יש לי בעיה ../images/Emo53.gif....

יש לי אחות מתבגרת שנמצאת בהוסטל מגיל מאוד צעיר... ובשנה האחרונה אני והיא מאוד התקרבנו וקשה לי שהיא צריכה לחזור להוסטל (היא באה הבייתה כל סופ"ש), אני כל הזמן בוכה כשאני נמצאת לבד ואני חושבת עליה המון... היא סובלת מפיגור בינוני, אפילפסיה ואין לה שליטה על הצרכים שלה (קקי ופיפי) והיא נמצאת כל הזמן עם חיתול ולכן קשה להורים שלי לטפל בה והם הכניסו אותה להוסטל... אני כבר לא יודעת מה לעשות... כ"כ כואב לי שהיא צריכה לחזור לשם, היא לא אוהבת את המקום ולא מתחברת שם לאף אחד... וגם אין לה חברים כי היא ביישנית מדי. אני לא מדברת על זה עם אף אחד כי קשה לי... היא הדבר הכי חשוב לי בחיים. רציתי לדעת אם אתם מכירים מישהו שאפשר לדבר איתו, או אם יש פגישות עם עוד אחים שאני אוכל לדבר איתם... מקווה שתוכלו לעזור לי... תודה.

stranger 18

New member
אחותי בת 17 והיא לא סיימה בית ספר

המון תודה על העזרה, זה מאוד מעודד אותי...
))

stranger 18

New member
שלום עמיקם.....

כמובן שנסינו לברר מהיכן הגיעו החבלות... המנהל של המעון טען שהילדים לעיתים רבים זה עם זה ושגם אחותי מכה. לפני שאחותי נכנסה לפנימיה היא לא הייתה אדם אלים אבל כיום, היא מתנהגת באלימות מכיוון שהיא מגינה על עצמה והיא התרגלה להתנהג בצורה כזו למרות שאנחנו מנסים להניע אותה מכך.

עמיקםרז

New member
תגובה

שלום רב, אם החבלות הן במקרים בודדים, זה מתקבל על הדעת. אבל אם היא באופן קבוע חבולה, אסור להשלים עם כך בשום פנים ואופן. אנשים אלימים דרך קבע צריכים להיות תחת השגחה רצופה שתמנע התנכלות שלהם לאחרים, ויש לדרוש זאת. גם לבן שלי נגרמו במקרים בודדים חבלות ולא עשיתי מזה עניין. אבל לו זו היתה תופעה של קבע, הייתי מרעיש עולמות. אם התשובות של סגל המעון לא היו מספקות, הייתי פונה לאינסטנציות נוספות, כגון ועד ההורים והמפקח על המעון. אם גם זה לא היה עוזר, הייתי מגיע למנהלי האגף לטיפול באדם המפגר ואף למנכ"ל המשרד והשר. לא יתכן שאדם כלשהו, עם פיגור או בלי פיגור, יסבול דרך קבע מחבלות ושמישהו יתיחס לכך כרע בלתי נמנע. ב ב ר כ ה , עמיקם

למעלה