יש לי בעיה

יש לי בעיה ../images/Emo53.gif

שלום, קודם כל אני רוצה להציג את עצמי, שמי הוא גיא ואני בן 14 שנים. זוהי הפעם הראשונה שאני כותב בפורום זה, אך אני מקווה להמשיך להיות משתתף פעיל. אני נורא ביישן, אני מתבייש אפילו, לדוגמה לשאול "היכן מתקני הנוחיות?" בחנות כלשהי. לפני מספר ימים הייתי במרכול עם הוריי וראיתי בחורה אחת מאד יפה, אבל מאד מאד יפה, אחת הבחורות היפות ביותר שראיתי מעולם (ואני לא מגזים, היא שחומה, גבוהה, עם נזם באף, רזה בחולצת בטן צמודה), והיא מצאה חן בעיניי, ואני יודע שגם מצאתי חן בעייניה, החלפנו מבטים, היא קרצה אליי (אני חושב), באנו אחד ליד השנייה ואפילו הייתה נגיעה מסויימת, לבסוף כשהגענו לקופות, ואז, היא שאלה אותי אם אוכל לשמור לה מקום מאחורינו, מלמלתי "בסדר", והמשכתי כרגיל. אני לא האמנתי שבחורה כזאת מעוניינת בי (אני לא מכוער, דווקא יש אנשים שאומרים לי שאני יפה, אבל אין לי בטחון). הבעיה שלי היא שאני מאד ביישן, ואני מעולם לא התחלתי עם בחורה, אני פוחד מאד מדחייה, יש דרך להתחיל עם בחורה באופן יותר מעודן? שהדחייה (באם תהיה) לא תהיה כה מבישה? יש איזהם משפטים שבעזרתם ניתן לעשות זאת? אני אשמח אם תעזרו להתגבר על הפחד הזה. בתודה, גיא.

גיא

רק שתדע לך שיש בנות שחושבות שבנים ביישנים זה דיי סקסי.. וחוץ מזה לדעתי אתה לא צריך להיות כ"כ ביישן נגיד שהבחורה שתתחיל איתה תדחה אותך, אז מה??? יש עוד דגים בים... (אם אתה מבין למה שאני מתכוונת).. דבר שני, לא צריך משפטים מיוחדים כדי להתחיל עם בחורה כי אם תבוא אלייה ותגיד לה: "מה השעה?" או "תגידי אבא שלך גנן...." כי זה כבר נדוש וחוץ מזה זה לא עובד עליינו.. אז מה שאתה באמת צריך להגיד לה זה מה שאתה מרגיש וזאת השיטה הכי טובה כדי להתחיל עם בנות.. ואם אתה באמת מוצא חן בעיניה תיראה שהיא לא תוכל לסרב.. מקווה שעזרתי לך מעיין

xflil

New member
אח שלי

אני תקוע באותו מצב... למרות שזה לא נשמע ככה הייתי בצמח לפני יומיים (אני לא ערס הלכתי להיהודים) והינו אני חבר שלי וידידה טובה...(לסבית) ישבנו במקום כזה בסגנון שנטי ככה....על שטיחים עם צ´אי.. והייתה שם קבוצת 5 בנות...ואחת שם מסתכלת עלי כל הזמן...וגם אני הסתכלתי עליה..ומה שאמרת החלפנו מבטים כאלה...ואז היא דיברה עם חברות שלה...ופתאום אתה קולט אותן מסתובבות אלי ומסתכלות עלי ומחייכות... ואני גם, אף פעם לא התחלתי עם בנות... אז לא יצא כלום, אבל יכל לצאת, גם לי אין בטחון, ואני יודע שאני ממש לא מכוער אמרו לי כבר, אבל בכל זאץ, אז אני מזדהה איתך אתה לא היחיד

xflil

New member
אבל מה

התחילו איתי וזה היה ממש כייף ברגע שמתחילים איתי אני זורם עם זה אבל אני לא מסוגל להמשיך אמרו לי שאחרי הפעם הראשונה זה ילך הרבה יותר בקלות אין מקום לדאגה, מתן.

lilach_va

New member
זה פשוט מאוד!

אתה פשוט אומר לה... "נעים מאוד אני.. (שם)",(כאן אתם לוחצים יד) "רוצה להיפגש מתישהו... לדבר?" מקווה שעזרתי לילך. נ.ב: בהצלחה!

גיא איזה חמוד......

שטויות אין לך מה להיתבייש אם היא שמה עלייך עין אני מציעה שתיגש ישר לעניין. לך אלייה תישאל אותה איך קוראים לה ובת כמה היא וכו´. ואז תבקש מיספר טלפון, תגיד לה שהיא ניראת לך ממש חמודה ותיתן לה קצת מחמאות שהיא יפה וכאלה. האמת שזה נורא חמוד שבנים ביישנים אבל ליפעמים זה ממש באסה בשביל בנות ותיראה למה: שבוע שעבר הייתי באילת עם חברה. היינו בבית מלון היה סבבה הכל טוב ויפה. פיתאום גיליתי שבבית מלון שאני נימצאת, נימצא גבר חלומותי, בדיוק הגבר האידיאלי שלי, הוא ניראה פצצות שחבל על הזמן, יש לא גוף פצצה (ה´ רציתי ליבכות) והוא כזה ערס. מיצטערת אבל זה הטעם שלי (בנים ערסים מושכים אותי) וכל ה-5 ימים שהייתי שם אני והוא לא הפסקנו להיסתכל אחד על השני. אפילו חברה שלי שמה לב שהוא כל הזמן היסתכל עליי. וכמה שהוא ערס לפי דעתי הוא ממש ביישן. וכל כך רציתי שלפחות ישלח את החבר שלו שידבר איתי כי בדרך כלל הבנים צריכים להתחיל. לי אין אומץ להתחיל עם בנים. ובסוף חזרתי הביתה בבאסה בלי לדעת איך קוראים לו, מאיפה הוא ובן כמה הוא. וזה היה ממש מבאס עד עכשיו אני לא מפסיקה לחשוב עליו, אבל אין לי ברירה אלא לישכוח ממנו. מקווה שעזרתי. רעות.

תודה לכל מי שהגיב

ואני שמח לדעת שיש עוד כמוני, ואני אקח את עצותיכם לתשומת ליבי. גם אני לא יכול להוציא את הבחורה מהראש שלי! ולבנות מבינכן: תתחילו גם אתן איתנו! בתודה, גיא.

למעלה