יש לי בעיה

אבודה

New member
יש לי בעיה ../images/Emo53.gif

איך מתגברים על אהבה?? נימאס לי אני לא מפסיקה לחשוב עליו!! טוב הסיפור הוא כזה: יש איזה ילד אחד שבפעם הראשונה שראיתי אותו התאהבתי בו (אהבה ממבט ראשון) זה היה בערך בכיתה ג´.. עכשיו אני בכיתה ט´ ואני עדיין אוהבת אותו!! אוףףףףףףף!! זה לא אובססיה או משהו כזה ממש לא! יש איזה משפט שאומר: "רחוק מהעין רחוק מהלב"... וזה ממש לא נכון לא ראיתי אותו במשך שנה וחצי ואני עדיין אוהבת אותו!!! מה כבר אפשר לעשות??? עזרו לי בבקשה! שלכם אבודה!

wildflower**

New member
עצה ../images/Emo84.gif

טוב..זה באמת נשמע לי די מטורף זה שאת מאוהבת בו מכיתה ג´... אבל יש מוזריות בעולם הזה:) אני חושבת שאם את כל הזמן חושבת עליו ואוהבת אותו.. שווה לך ליצור איתו קשר..-אני בטוחה שאם תרצי תוכלי להשיג אותו.. ואז...מי יודע?? אוהבת בר:)

נריה_ה

New member
זו בעיה באמת קשה...

אני ממש לא מכיר אותך מספיק, אבל המצב שנמצא אצלך נראה לי לא חיובי. כבר 7 שנים שאת מאוהבת בו ושום דבר לא קרה בינכם. נכון. אולי אני יכול להעלות השערה שאת התאהבת בפנטזיה/ התאהבת באהבה ולא בבן-אדם עצמו. מחכה לתשובה ממך ומקוה שעזרתי, נריה.

אבודה

New member
נריה

אני התאהבתי בבן אדם עצמו! האומנם אז זה היה משהו יותר חזק עכשיו זה קצת פחות.. כשאני אוהבת מישהו זה מכל הלב... (לא בצורה חולנית!!).. לוקח לי הרבה זמן להתגבר.... וכן אני יודעת שזה נישמע מטורף או... לא יודעת מה עוד.. אבל ככה זה.. הוא לא יודע מה אני מרגישה... זה כבר מעצבן אותי.... אני כבר לא יודעת מה לעשות...

לך אבודה

מה שאני חושבת שאת צריכה לעשות זה או לנסות ליצור איתו קשר.... לנסות לפתח משהו או שפשוט להמשיך הלאה... חברות יציאות בילויים לימודים ואני בטוחה שתכירי מישהו אחר ואז הוא ייצא ממחשבותייך... פשוט תירצי זאת מבפנים..... ואת תצליחי.... חוקרת

למעלה