יש לי בעיה. |:

יש לי בעיה. |:

אם הגעתי למצב שאני מדברת על זה וכותבת על זה בפורום כאן, ומחפשת בכל האינטרנט מקום רק לקבל ייעוץ או הכוונה.. אז.. באמת שאין לי כלכך מוצא. כבר כמה חודשים טובים ההורים שלי כל הזמן רבים, עד לפני שנה הם היו גם משלימים, אבל עכשיו מזה תקופה ארוכה (של יותר מחודשיים) אמא שלי ישנה איתי בחדר, ואבא שלי נשאר בחדר שלו.. והם לא מוכנים להתגרש כי אבא שלי רוצה את הבית, ואמא שלי לא מוכנה לתנאים שלו.. לשניהם טוב הם עדיין במסגרת משפחתית כאילו, אבל כל אחד חי את חייו ורואה את הילדים. יש לי שני אחים קטנים. יכול להיות שבשבילם זה טוב, כי.. הם לא רוצים שההורים ייפרדו. אני כמעט בת 17, ואני יודעת שכשאין אהבה אין טעם להישאר ביחד. חשבתי שהדבירם יסתדרו לאחר כמה זמן, אם לא 'שלום בית' אז לפחות להתגרש ולסיים את זה יפה. אבל שום דבר מזה לא קורה. אנחנו תלויים על חוט. שניהם אדישים. לשניהם המצב הזה מתאים.. ורע לי. כל כך רע לי. אני מתביישת להביא חברים הביתה, שמא הם יתחילו בוויכוח או ריב.. אני מפחדת שזה יקרה. אני גם מתביישת להביא חברות לישון אצלי, כי אז הם ישימו לב שאמא שלי ישנה עם האחים שלי ולא עם אבא בחדר. נימאס ליי מהמצב הזה. אני בת 17, וזה הזמן הכי יפה שלי.. ובגלל ההורים שלי הוא נהרס. כלכך נהרס. עצוב לי. ולפעמים זה לא נראה לי נורא... אבל כשאני הולכת לחברותת, לא רק שאני מבינה שזה נוראי אלא גם לא נורמלי. אני לא יודעת מה לעשות. אין לי מה לעשות , וזה הכי גרוע.. שאין לי מה לעשות.. כי אמא שלי אומרת שזה מה שהכי טוב לנו עכשיו. גם אם אני רוצה שההורים ייקנו לי משהו או יביאו כסף אז הם מטרטרים אותי מאחד לשני, כי הם כיאלו מנסים לפגוע בשני.. אבל הם לא מבינים שהם פוגעים בנו. נימאס לי שהאחים הקטנים שלי צריכים לראות שגם שלא אוהבים צריך להמשיך ביחד ולסבול, הם לא מבינים את זה, אבל הם סובלים. צריך ללמוד אותם שכשאין אהבה- צריך לסיים את הדברים בצורה יפה והילדים תמיד יהיו בראש סדר העדיפיות. רע לי.

או הו.

שלום, אני טל, הזכר היחיד כן בפורום, עד שמישהו ינסה לערער את מעמדי
. ועכשיו לתגובה: מצטער להגיד לך, אבל החיים לא כ"כ נוראיים אם לא מביאים חברים הביתה. אולי זה רק אני, אך עד עכשיו, חברים לא באו אליי בשביל הפאן, אלא בשביל עבודות לבצפר, כנראה בעקבות סבא וסבתא, איתם אני גר
. אין לך במה להתבייש, הסבירי את המצב כמו שהוא, אלא אם כן הן חברות שלא מבינות מצבים "מוזרים". נכון, זה לא נורמלי, אך תני לזה זמן וצאי מהבית
(לא לברוח, לצאת
). יש לך תחביבים? תפתחי אותם, זה ה-זמן להשקיע בעצמך. השאלה העיקרית היא כמה הם רבים, וכמה מהמריבות קשורות בכם. טל

היי הזכר הדומיננטי.

מבחינתי זה לא כיף בכלל. אני בנאדם של חברים. אני אוהבת שהבית שלי פתוח לחברים ולכל מי שרוצה.. ונתתי לזה כמה חודשים. |: וזה לא ממש עוזר. אני מתנדבת המון , אני מדריכה בארגון נוער, וכו'.. אבל עדיין.. מתישהו אתה רוצה להביא חברות וידידים הביתה בלי לחשוש מהמריבה הבאה.

/tapuzforum/images/emo10.gif/tapuzforum/images/emo201.gif/tapuzforum/images/emo45.gif

עצוב. מאוד. זה קשה וכואב. ני יכול להחזיק לך אצבעות. ולאחל שהשמש תזרח לך מהר ותראי רק טוב. עצוב שהורים לא חשים את הילדים.

יש לי רעיון

קני מחברת ובה נהלי יומן חיים. תכתבי את כל בעיותייך לבטייך כאבייך בנוגע להתנהלות של הורייך ועד כמה הם מביכים אותך ועד כמה איבדת את שמחת החיים נוכח התנהגותם. כיתבי שאת חוששת ממה שאת חווה כנערה מתבגרת וכי יש סיכון שגם את תחזרי על הדפוס הזה. תביעי משאלה כגון מי יתן והוריי ילכו לייעוץ או שיפרדו. תדאגי להשאיר את היומן במקום גלוי כדי שאימך תיחשף אליו אני מניחה שזה מאוד ישפיע עליה. אופציה נוספת שיחה עם המחנכת בבית הספר או עם העובדת הסוציאלית וזימון הורייך כדי לדווח על מצבך הנפשי נוכח הנסיבות יעשו הבדל ענק תנסי ותראי כיצד תקשורת פתוחה פותרת כמעט הכול בהצלחה

אני ממש מבינה אותך......./images/Emo10.gif

גם לי קרה משהו דומה.....מרוב שההורים שלי היו רבים הייתי מתביישת להביא חברות הבייתה....... פעם אחת הם ממש רבו וצעקו זה על זו בנוכחות חברה שלי.....באותם רגעים התחשק לי לקבור את עצמי עד שהם יפסיקו לריב.....כ"כ התביישי......וכמובן שאחרי שהחברה הלכה התחלתי לבכות ולבכות..... והכי נורא זה שההורים לא מבינים כמה זה פוגע בנו שהם נשארים יחד למרות הכל!! מה שאני מציעה לך זה לצאת מהבית, לא להתערב בריבים שלהם, כשהם מתחילים לריב פשוט תלכי משם, או אפילו תצאי מהבית לחברה או משהו כזה. אפילו תנסי לא להקשיב לריבים שלהם, כי זה רק עושה רע בנשמה. וזה אני אומרת לך מניסיון......

sonic15

New member
ואיי מבאס אותו הדבר קורה לי

אני בן 16 אמא ואבא שלי התגרשו הם צריכים להיפרד וזה לא קורה אבא שלי שנאר בבית וגם כל פעם שהיא מזמינה משטרה אל מתייחסים אליה ולוקחים אותו מקסימום לעמרצ ליום 1 ואני סובל מזה אמוד אבא שלי אל במיא אוכל הביתה הוא אומר שאין כסף לא ידוע אין המלאוכל כל הזמן ואין מה לשתות אני גם רוצה שהם יתגרשו שאני ואמא שלי נעזוב לעיר אחרת ונתחיל תקופה חדשה ויותר טובה בחיים המסריחים האלו

למעלה