יש לי בעיה...

הולי shit

New member
יש לי בעיה...

אני מאוד אודה לכם אם תקראו עד הסוף. אז ככה,עוד 3 חודשים אני בת 15,ומכיתה ו' יש לי פצעי בגרות.בהתחלה זה לא ממש הפריע לי,אבל עכשיו כשאני עולה לתיכון,זה די לא נעים. הלכתי לרופא עור והוא נתן לי משכה,שלא ממש עזרה. לפני זה ניסיתי כל מיני תרופות סבתא שממש לא עזרו. אמא שלי פעם קנתה לי סבון כזה,הוא אולי הפחית את כמות הפצעים,אבל הרגשתי שהעור שלי נהיה קשה אחרי כל שטיפה,אז הפסקתי. בחודשים האחרונים נכנסתי לכול מיני אתרים,וחיפשתי פיתרון אבל לא ממש מצאתי. אם מישהו מכיר תרופה או משכה או משהו,בבקשה תגיבו לי!.

mayy6

New member
קוסמטיקאית

זה הפתרון הכי טוב, אבל טובההה לא אחת שתגרום לך נזק עוד יותר גרוע. תחפשי אחת, זה הכי טוב. אלא אם כן יש כדורים שפותרים את זה נראה לי קוראים לזה רקוטאן, את צריכה להתייעץ עם רופא (אבל אני נגד כדורים) הכי טוב זה קוסמטיקאית טובה.

sexytomato

New member
ראקוטן זה רק למקרים קשים

זה תרופה מאוד אגרסיבית, שבמהלך נטילתה אסור להחשף לשמש, אסור לאכול הרבה מאוד סוגים של מאכלים, ויש הטוענים שזה גורם לבעיות בכבד. אפילו מלש"בים שלוקחים ראקוטן מקבלים פרופיל 24 עד שיפסיקו לקחת את זה. לא לוקחים ראקוטן במקרים קלים של פצעי בגרות, ואני חושבת שלא מתואר מקרה קשה במיוחד.

ממממ

את יודעת איך "עובד" כל הקטע הזה של חצ'קונים? ז"א - מה הם נגרמים? למה זה דווקא בגיל ההתבגרות? רק אם את מבינה את יכולה לדעת איך לטפל בהם. בכל מקרה- כמו שmayy6 אמרה, כדאי ללכת לקוסמטיקאית טובה שתדע איזה סוג ניקוי פנים העור שלך צריך.

ועוד משהו!

קבלי ח"ח על פורום 1402
| | | V

ירדנעע1

New member
אקנו מצין

היו לי שלושה חצ'קונים גדולים,ועוד מלא קטנים באף לפני איזה שבועיים התחלתי לשים אקנו מצין פעם=פעמיים ביום וכרגע החצ'קונים נעלמו וכמות הפצעים באף קטנה משמעותית

בקשר לעור הנוקשה

זאת לא בעיה, את פשוט צריכה להקפיד למרוח קרם לחות אחרי שטיפת הפנים. אחרת התכשירים באמת ייבשו לך את העור בהתחלה. ובתגובה העור שלך רק ייהפך לשמנוני יותר (כתגובת נגד ליובש). תראי, יש כמה אפשרויות והן תלויות בחומרת המצב שלך אם מצבך קל, אני ממליצה לך לקנות בקבוקון של תמיסת ספירט סליציל (לא משחה! נוזל!). לי זה עבד יופי אבל אם המצב שלך קשה, כדי לך לפנות שוב לרופא, יכול להיות שהוא ימליץ לך ליטול רואקוטן. שאף על פי שיש לה תופעות לוואי משמעותיות, התוצאות (ממה שראיתי אצל חברים) הן מעולות

ועוד משהו

באופן כללי הייתי ממליצה לך להתרחק מקוסמטיקאיות. אולי ישנן כמה טובות (אני לא מכירה את כולם) אבל ממה שראיתי עד היום, ישנן הרבה שרק גורמות לנזקים

mayy6

New member
אבל יש אחת ממש טובה! אם את רוצה אני אפילו אתן

לך את הטלפון שלה! היא שינתה לי את הפנים! כל הקרמים זה כזה בולשיט, אלא אם כן זה תרופתי וזה איכסה.

את כלכך צודקת!

אני הלכתי לאחת "טבעית" כזאת, ז"א משתמשת בטיפולים טבעיים כאלה. קיצר, נתנה לי קרם יום, קרם לילה, ומין מסיכת בוץ מוזרה כזאת שנראית כמו קקי של פיל. חודשיים השתמשתי בשטויות האלה וזה לא שינה בגרוש!! ואז חברה של אמא שלי אמרה שחברה טובה אחרת שלה היא קוסמטיקאית- והיא הייתה באמת טובה! היא עשתה לי טיפול מצויין שהעלה לי את הביטחון העצמי מאז. (לפני זה הייתי ממש מתוסכלת כי אנשים לא היו מסתכלים עליי הם היו מסתכלים לי על החצ'קונים). קיצר, באמת צריך לדעת לאיזו ללכת.

אם יש לך

ממש הרבה ואני מתכוונת הרבה!! תבקשי מרופא עור כדורים אח שלי לקח אותם כי היו לו ממש הרבה וזה עבר לו אחרי זמן מה אבל לפעמים יש לו

למעלה