יש לי בעיה

יש לי בעיה

ואני חייבת עזרה. אני מנסה להכנס להריון ולכן רמת ההמוגלובין שלי חייבת לעלות ומייד, מה עושים : יש לי מחזור כבד ביותר ואני מאבדת המון דם. מצג שני אני אוכלת המון בשר ולוקחת תוסף ברזל נוזלי פלורידקס. רמת הברזל שלי איומה. מה לעשות 1. כדי למנוע כל כך הרבה איבוד של דם. 2. כדי להחזיר ברזל ומהר. תודה מראש.

רק עכשיו נתנו לך את תוסף הברזל?

אם כן, צריך לתת לזה זמן עד שהערכים יעלו. ואם לא, צריך לבדוק מדוע רמות הברזל וההמוגלובין שלך איומות, על אף התיסוף. אולי יש איזו בעיית ספיגה כלשהי. בכל מקרה המוגלובין זה לא דבר שעולה "מיד".

לקשמי

New member
ומעבר לזה

שווה לבדוק גם מה הסיבה שהמחזור "כבד ביותר". (יכולה להיות בעיה הורמונאלית או כל דבר אחר).

אם את מאבדת דם רב מדי

יתכן שאת זקוקה לתרומת דם. אם את שואלת על מזון. אנחנו אוכלים הרבה עלים ירוקים . הרבה ירוק בצלחת. חי ומבושל.

C H 4

New member
עכשיו זה הזמן להתייעץ עם אנשי מקצוע

השאלות שלך מאוד משמעותיות ומהותיות ועלולות להשליך על שאר חייך, ולכן אני לא חושבת שהמקום לקבל עיצות והחלטות הוא בפורום עם כותבים אנונימים ברשת. כדאי להתיעץ עם רופא, רופא נשים ולדעתי כדאי מאוד גם לשלב תזונאי בעסק כדי לבנות תפריט עשיר שיספק את הצרכים לגוף שלך, ביחוד לפני הריון שתזונה היא גורם מכריע במהלכו. הייתי מחליפה את "מנסה להכנס להריון" ב"מנסה לסדר את הבריאות כדי שאוכל להכנס להריון באופן בטוח" בהצלחה

למעלה