יש לי בעיה

Bolton

New member
יש לי בעיה

המצב הנפשי שלי מעורער יחסית. אני מאמין כי בצבא זה ישתנה אבל רק אם אני יגיע לתפקיד חשוב יחסית ודחו את כל הבקשות שלי למבדקים למה שאני רוצה להגיע אליו (אני לא יפרט זה כבר סיפור אחר). ויש לי הרגשה שהמצב שלי ילך ויתדרדר בשירות מבחינה חברתית בעיקר מאחר שאף אחד מה"חברים" שלי לא מדבר איתי כבר מאז שהם התגייסו

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בולטון יקר....

אנחנו מבינים את חששותיך.. חשוב לך להגיע לתפקיד חשוב, משמעותי.. אתה רוצה להצליח, רוצה להרגיש שאתה עושה משהו בעל ערך. אנחנו מצטערים לשמוע שהצבא דחה את בקשותייך למבדקים למה שרצית אבל בצבא- יש אינספור אפשרויות... הרבה פעמים אנחנו לא מודעים עד כמה... אנחנו מקווים שלמרות שלא תגיע לתפקיד שרצית, תשובץ במקום בו תרגיש שתרומתך בעלת משמעות. את החששות, אנחנו מאד מבינים. כמו לפני כל דבר חדש ולא ידוע- האי ודאות מלווה בתחושות של פחד..דאגה.. זה כל כך טבעי, בולטון כל כך אנושי. לגבי מה שכתבת על החברים- זה בטח פוגע ולא נעים כשהחברים מפסיקים לדבר איתך ברגע שהם מתגייסים. ואולי יש בזה משהו שיכול ללמד... שכשנכנסים לצבא- לפעמים הכל משתנה סביבה חדשה, כללים חדשים, קודים שונים ובעיקר- אנשים חדשים שחולקים איתך אנטנסיביות מאד גדולה. ולפעמים- אנשים נכנסים לקשרים עם האנשים שאיתם הם מבלים 24 שעות ביממה והבית, והחברים מהבית- מתרחקים מעט. יש בצבא, באוירה הצבאית, משהו שמקרב בין אנשים אולי זה הקשיים המשותפים, אולי המדים, אולי הצורך להשען זה על זה.. אנחנו מאמינים, שמצבך החברתי כשתתגייס, יכול להשתפר, בולטון יקר יכול להתחזק- ראה זאת כהזדמנות- להפתח לאנשים חדשים, עולמות חדשים, הכרויות... אנחנו נהיה כאן, נלווה אותך בתהליך... נקשיב לך מתי שרק תבקש... מחזיקים לך אצבעות, בשני התחומים.

Betti Loo

New member
אני מציעה לך מכל הלב,ומאחלת לך.....

הצעתי היא שתחזק את אמונתך בעצמך ובה´ כי הוא מכוון הכל.בהצלחה!!

למעלה