יש לי בעיה!

יש לי בעיה!

בכל הפרסומים של פסטיטבל אקוספרה, אני מופיעה בשם אבישג פז ( למרות שבשום מקום, פרסום או אתר, לא ציינתי מעולם את שם משפחתי למרות שיש לי בהחלט ייחוס להתהדר בו! עם כבר לפרט אז את השם המלא של "תיאטרון הבובות של אבישג". איך הם הגיעו לשילוב הזה? האם מישהו הדליף, שלפני 27 שנה כמעט התחתנתי עם אופיר פז? האם כדאי לבדוק אם הוא המעצב הגרפי של משרד היחצנות?). טעות דומה קרתה גם בפסטיבל סגול, שם כעסתי אפילו יותר, כי ההשתתפות בפסטיבל ה"רגוע" הזה ( אני יצאתי ממנו עם התקפת עצבים) אינה מתוגמלת בכסף אלא, בחשיפה/פרסום ובזכות הנפלאה להשתתף בו.... עד שעליתי על הטעות ( לפני כשבוע, בזכותו של דודינק'ה האחד והיחיד) כבר אי אפשר לעשות תיקונים... אז, מה לדעתכם הנזק הנגרם לי וכמה? ובהתאמה מה אפשר בכלל/ כדאי בכלל/רצוי לעשות? מלבד , כמובן, הכעס על השם הבדוי שהוצמד לי.

בוקר טוב אבישג.

מבינה אותך מאוד ואת הנעשה אין להשיב. אבל...... ופה בא אבל גדול , להבא עלייך לשלוח טופס עם כל הפרטים המדוייקים לפירסום ולבקש מהלקוח חתימה . ליידע אותם שמאוד חשוב לך שהפרסום יהיה התיאטרון של אבישג. למה שלא תחפשי לך שם חמוד עם לוגו ואת שמך תוסיפי בצד....? למשל: תיאטרון טבעי- אבישג התיאטרון מטבעון- אבישג או משהו אחר.... בכל מצב בהצלחה בפירסומים הבאים ושבת שלום.

Inbal Amar

New member
אבישג

אולי ישנה אפשרות שבהצגה עצמה (מאחורייך, מלפנייך או ומצדדייך) תפרסמי את השם על פלקט או כל דבר אחר... אצלי למשל על כל ארגז, מגבר או כל דבר אחר שבא איתי מודבקת מדבקה עם השם אפילו לתפור על הבד שמכסה את השולחן (אם יש ) שיהיה שבת שלום ולא להתעצבן חבל על הבריאות.

תודה על דברי ההרגעה../images/Emo140.gif

השם שבחרתי לי הוא תיאטרון הבובות של אבישג ובשלב הזה, שיש לי מאות פלאיירים, מגנטים ואתר בהריון ( של פילה...)לא אחליף את השם. העברתי ליחצן את הלוגו, השם, הפרטים והתמונות ( שחלקן, אכן ,מפורסמות אחר-כבוד). כנראה, שהמחסור בשם משפחה גורם לאנשי-משרד-משועממים לפרץ יצירתיות, שהתוצאה שלו היא הדבקת שמות משפחה בדויים..... בכל אופן,הרעיון של לסמן כל דבר בציוד שלי עם הלוגו מצא חן בעיניי! בפסטיבל, אשתמש לראשונה בשלט מתגלגל, בגובה של 2 מ' עם הלוגו והפרטים ואפילו עם כרטיס ביקור ירוק....

זה מעצבן, אבל לא דרמה

בסופו של דבר הקהל זוכר את ההצגה, בגלל ההצגה או המבצעת ולא בגלל שם התיאטרון (להלן שם העסק). לנו נדמה שכשהשם שלנו מפורסם - כל העולם רואה. זה נכון אם אנחנו חברת סלולר, עם תקציב פרסום של חברת סלולר. באירועים היותר קטנים, ולצורך העניין, הפסטיבלים האלה הם אירועים יותר קטנים. פחות אנשים רואים ומתייחסים. ככה שעגמת הנפש, כבודה במקומה. בטווח הארוך - לא ממש נגרם נזק. מה שכן, באירועים שבהם את לא מקובלת תשלום אלא "חשיפה" - שם כדאי להקפיד שהם יקפידו על הפרסום הנכון. .ולהתנות בזה את השתתפותך. קרי, אם לפני ההופעה את מגלה שיש שיבוש בפרסום - את רשאית לקום וללכת ולבלות זמן איכות עם עצמך/משפחתך ואולי אפילו עם זרים מזדמנים.... אבל לא מחוייבת לגוף שאינו מכבד את נוכחותך. ותמיד את צריכה לשאול את עצמך האם את בכלל צריכה להופיע באירועים כאלה בהתנדבות (למעט פעילויות שהן התנדבותיות במהותן)

נכון, כמה חבל שצריך להתנסות

כדי ללמוד... לגבי השיבוש של השם- זה כבר עבר מלעצבן , ללהצחיק אותי. אני לא משתמשת בשם משפחה מאז נעוריי ( לענייני עבודה. לא במס הכנסה...) אז אם כבר להשתמש בו, הייתי מצפה שיעשו זאת לענייני יחצנות ( כמו שעשו פעם, באלף הקודם, בהצגה שבעקבותיה הכרנו, כולנו...)ולא ימציאו לי שם בדוי! כשרציתי ליחצן את ההצגה שלי, לא היתה לי שום בעיה להגיע למוסף השבת של העיתון הנפוץ במדינה, ולספר לכולם מה שם משפחתי... לענייני האירועים שמתוגמלים ולא בכסף- דווקא קיוויתי להנות מהפסטיבל ההוא, אבל אין ספק שלהבא אבדוק בציציות- גם את קיום התנאים המובטחים, גם את התנאים בשטח-אם אני יכולה להפיק מהם גם משהו אישי. ולגבי התנדבות- כמו תמיד, אני מאמינה בנתינה למען מי שצריך ולא מסרבת לשום פניה. אז שיהיה חג שמח ובהצלחה בכל הפסטיבלים!

בראווו ענבל , זו הגישה!!! לא מתעצבנים מכלום

אין שום דבר ששווה את זה, אפילו אם זה קשור למקצוע שאנחנו אוהבים וחשוב לנו כ"כ אחלה רעיון המיתוג עם המידבוק.... אז את גם אשת שיווק ממולחת הא???
אבישג יקרה - גם את תקבלי בהמשך מענה לשאלתך ( פה או בטל' - מה שיבוא קודם ) ועכשיו לנשום ולנשוף....לנשום ולנשפוף...יופי....בדיוק ככה.... עכשיו לכי לשטוף פנים במים קרים, תכיני כוס קפה ותתמקדי בדברים חשובים באמת: אני!!!! סתתתתתאאאאםםםם המשפחה והפרוייקט החדש שלך למשל....הנסיעה הבאה לחו"ל ו....אני, את רואה לא חסרים דברים טובים ומשמחים בעולם יותר מאשר שיבוש שמות

Inbal Amar

New member
רעיון המיתוג עם המדבוק הוא לא כל כך שלי

הקרדיט הוא לבעלי שבלעדיו אפילו כרטיס ביקור לא היה לי אני יודעת לעשות את העבודה השחורה (בשטח) אז צר לי לאכזב דודי אני לא אשת שיווק ממולחת
אבל יש מי שדואג לזה.

מה? את לא??? אז לא חברים יותר....../images/Emo6.gif

סתתתתתתתתתתתתתתתתתתם נראה לך??? אז ניתן את הכבוד למי שאמור לקבל: ( רוצי לקרוא לו בנתיים ) בראווווו לבעל של ענבל על המיתוג - מידבוק
*ראה הצעה בסוף ההודעה
ענבל - אם ידעת לבחור את האיש שידאג לזה במקומך אז אולי את לא אשת שיווק אבל עדין מומלחת
ולבעל של - אכן רעיון מעולה הגית, תודה שאני הגיתי שם מעולה לרעיון( מיתוג-מידבוק ) מקימים עסק משותף למיתוג - מידבוק לעסקים ועוזבים אותם להמשיך לשחק עם בובות בזמן שאנחנו עושים מיליונים
.... את רואה ענבל גם אני אשת שיווק מומלחת

Inbal Amar

New member
לקרוא לו???? בשעה כזאת???

אם הוא יהיה בבית בשעה כזאת אתה חושב שאני אוכל להמשיך לשחק עם בובות?

למעלה