יש לי בעיה.........................

Emotional Boy

New member
יש לי בעיה.........................

כבר החלטתי כשאני יהיה גדול אני יהיה שחקן תיאטרון או קולנוע ואני בכיתה י´ ואומרים שאני מוכשר סוף הדרך! (בלי שחצנות) אבל יש בעיה........ שחקנים מרוויחים ממש מעט................! מה אני עושה.....? אני ממש מוטרד מזה
אני משחק מגיל 9 בערך ומאוהב בזה שאי אפשר לתאר במילים ואני לא יכול לעזוב את הקריירה הזאת כי "משחק" ליווה אותי לאורך כל השנים והיה לי כמו אמא ואבא אבל הבעיה שמרוויחים מעט איך אוכל להקים משפחה או יותר נכון איך אוכל בכלל להתקיים??????????? תודה מראש ליאור

אכן בעיה...

עבודתם של שחקנים מאופינת בחוסר יציבות תעסוקתית.קשה להשתלב והצליח, גם כשכבר מצליחים לא תמיד הם מועסקים, שחקן שהוא פופלרי ומבוקש היום יכול למצוא שהיחס אליו השתנה מאוחר יותר. רוב השחקנים מועסקים על פי פרויקט, ובהסתימו ועוד לפני כן, עליהם למצוא לעצמם תפקיד ועבודה נוספת. גם שכרם של השחקנים אכן אינו מן המשובחים. עם זאת הענין תלוי גם בתחום בו תעסוק. המצב בתיאטרון ה"רציני" קשה יותר מאשר בתאיטרון המסחרי. חלק מהשחקנים מצליחים להתפרנס לא רק בכבוד אלא גם היטב, לפחות חלק מהזמן בתחומים כמו הסטנד-אפ, תיאטרוני ילדים ועוד, תוכניות טלויזיה לילדים ועוד. הענין הוא שבשונה מתחומים אחרים המצב הוא נזיל ותמיד ישנה מידה של חוסר בטחון לגבי המחר. מכל זה עולה שהפונה לתחום צריך לדעת שהוא נוטל סיכון מחושב, יודע שהוא פונה לסגנון חיים פחות יציב ומסודר מבחינה תעסוקתית , ופונה לכך כי זה הדבר בו הוא רוצה לעסוק למרות חסרונותיו.

למעלה