יש לי בעיה

יש לי בעיה

אני גר במודיעין ואין כאן אף אחד פנוי ללארפ או בכלל לקבוצה של די אן די וזה נורא מבאס יש לכם רעיון מה אני אעשה תראו ניסית כבר להקים בחור הזה שקוראים לו מודיעין שבו אני גר לארפ לא הלך הכול התמוטט ואין שום הסעה למקום אחר מחוץ למודיעין או לאזור אם יש לכם רעיון אז תודה כעיקרון האזורים שאני יכול להגיע אליהם בלי הסעה זה מודיעין רעות ומכבים בתודה תייש השכן הידידותי שלכם! D:

ד ג י

New member
אם אני לא טועה...

יש כמה אנשים ברעות שמתעסקים בלאפרים ובדי אן די

CreepingDeath

New member
רעות?

אני מכירה כמה שחקני תפקידים משם, אבל אני לא בטוחה אם הם לארפרים. אבל הם רוקיסטים, זה מה שאני יודעת :)

Sern

New member
זה פשוט סטטיסטיקה

אם היית ברוקי (אי פעם) יש סיכוי כפול ומשולש ששיחקת משחקי תפקידים, משחקי תפקידים חיים, שהלכת לכנסים של מדע בדיוני, שאתה טולקינאי או קורא ספרי פנטזיה... אלה קהלים שמצתלבים אחד בשני בנקודות שונות. לא יודע למה (כי לכעורה אין קשר) אבל זה פשוט ככה. מנסיון. אני אישית, למשל, בנקודה זו או אחרת בחיי (והרוב גם בהווה) עשיתי את כל הרשימה למעלה. ארם.

לטירוף אין קשר לזה...

לטירוף אין קשר לזה... אם תסתכל על התמונה הגדולה כולנו מטורפים בדרך כזו או אחרת... השוני הוא באיך שאנחנו מראים את זה - או כמה שה"טירוף" שלנו "יוצא מן הכלל" וכדומה... זה הכול מסתכם בנורמות של החברה... חוץ מזה שרוקי ומשחקי תפקידים באמת מסתדר טוב... כל הכתוב למעלה הוא דעתי בלבד... כבשה

dianno

New member
אאאאאאאאאאאאאא

עוד פעם אחת מישהו יגיד לארפ וכנס מדע בדיוני במשפט אחד ואני מתחרפן ומתחיל לפחד בצורה חולנית מדלתות אוטומטיות ושוט.

בבקשה... ../images/Emo13.gif

האם אתה מכיר את ה"גילדה"? זהו מאגר של רוב שחקני התפקידים בישראל - על כל צורותיו וסוגיו... יש בו אפשרות של חיפוש מתקדם... http://roleplay.org.il/guild/search_advanced.php זוהי הכתובת... פשוט כתוב ב"כתובת דואר": "רעות"... אני מצאתי שיבעה אנשים שכתובת הדואר שלהם יש "רעות"... נסה - תתחבר עם אנשים... כמה מהם גם עוסקים בלארפים... בדוק את זה והנה לך "גרעין" חדש!

למעלה