יש לי בעיה...

Deeper Boy

New member
יש לי בעיה...

אין לי מה לכתוב בפורום. תעזרו לי? טוב נו, אני אכתוב מה עובר עליי לאחרונה. ובכן: 1. ראיתי עכשיו סרט שנקרא "להתמודד עם המציאות" או משהו כזה, ב-YTV בלווין, וזה קצת עשה אותי עצוב... אני בוכה בסרטים כאלו. זה על איזה בחורצ´יק אחד שמתאהב בחתיך של השכבה, והם מנהלים רומן איזשהוא זמן... וזה עצובבבבבב....
2. הכנר הזה מהכי גאים שיש.... אהההה! איזה חתיך! הלאה בריאן!!!!! 3. אני חולה ממש, יש לי בעיה בעין ימין, כל שריריי תפוסים ואני מצונן קשות. אה, ואמא שלי שונאת אותי כי לא הלכתי לבית ספר :) 4. מישהו מאוד מסויים לא אוהב אותי. וזה נורא מפריע לי. אני רוצה חברררררררררר.... 5. היום הייתי הדיכי ונוכחתי לדעת שאין לי למי להתקשר בעת צרה. היה מאכזב. זהו, בזה הסתיימו תלונותיי לכעת. תגובות, מישהו?

TwelveEyes

New member
:)

1) מי רואה בימינו סרטים ב-YTV? אני מתעתקת לערוץ הזה רק למטרות צפייה אובססיבית בסדרות מופת משל "חבובות" ו"העולם האמיתי". הסרטים שלהם=בעע. אבל בהמלצתך, אחפש סרט זה ואם אמצא אותו - אצפה בו. 2) צודק צודק, ושוב פעם צודק. איזה כיף שהוא סטרייט...
3) שטויות, אוקטובר זה חודש כזה.. אפילו אני, בחורינה גברתנית וזוללת ויטמינים שכמותי, הייתי חולה עד לא מזמן בספק שפעת, ספק הצטננות. עצה שלי: תסתגר בבית עד נובמבר. 4) גם אני רוצה חברררררררר אז אם תמצא לעצמך אחד, תברר אם יש לו אח חמוד בשבילי :) גם אחיות חמודות ייתקבלו בברכה, אם כי אני נמצאת יותר בתקופה של בנים :) 5) האין פאג האגיות רחמניות במחוזותיך? תעבור לפה, אני מכירה אחת שבשמחה תביא לך קפה ועוגיות מרוקאיות עם קוקוס (יאאאאמי!) ותקשיב לכל צרותיך. ואולי אפילו אני אבוא ושנינו נוכל לזבל לה ת´שכל בצוותא :)

Deeper Boy

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

1. ובכן, חפשי. לא יצירת מופת קולנועית, אבל נפלא בשביל חולי בכי כמוני. 2. הוא לא סטרייט!!!!!!!!!!! לא תגזלי אותו ממני!!!!!!!!!!! חוצמזה, שאין כזה דבר סטרייטים!!!! הם רק באגדות!!! וגם אם במקרה הוא סטרייט (דבר שלא יתכן, לא אפשרי וכן הלאה), אני ואת נשקה אותו בהרבה בירה, ניקח אותו לסמטה חשוכה... You take the front, I´ll take the back
3. אני נגד לקיחת תרופות, ובכל זאת חליתי אולי 4 פעמים מאז גיל שבע... והעונה הזו נפלתי. רע לי. הלוואי שיכותי להשאר בבית כל כך הרבה, אני צריך את זה. ואני שונא את בית הסםר השנה. אני שוקל אקסטרני. כדאי? 4. אני אברר
5. אין פאג האגיות, פשוט כי אין בהוד השרון הומואים LOL
נורא עצוב. ואם אני רוצה עוגיות מרוקאיות, סבתא שלי גרה שני צעדים מפה והיא יכולה לתת לי המון אוכל... כולל הקוסקוס המתוק המד-הים שהיא עושה רק שלוש פעמים בשנה ושנטרף ממש מהר למרות שזה שעות של השקעה. אם כולם רוצים, אפשר לעשות מפגש פורום על קוסקוס... אני יכול לארגן קומבינה אם יהיו מספיק דורשים. כדאי

TwelveEyes

New member
2) הוא כן ../images/Emo123.gif אבל...

אם לך לא אכפת להתחלק, אז גם לי לא :) הוא לא נראה לי טיפוס של בירה.. אולי יין :) *הולכת לגנוב תירוש שנשאר מראש השנה* *מצביעה על התמונה* זה קצת ספוילר, אני יודעת, אבל כאילו שלא ידענו שזה יגיע לשם :) 3) אקסטרני? תלוי באיזו כיתה אתה.. אני עקרונית נגד מעבר בתי ספר שלא נעשה בין תקופות של מעברים. זה תמיד נגמר ברע... חוץ מזה, better the devil you know than the one you don´t, לא ככה? 4) תודה מראש :) מקסימום נאתר את פבריציו (אית´ן) ונעשה בו מעשים מגונים >:) 5) אוי, עלק אין. אתה פשוט לא מחפש מספיק טוב! גם אני חשבתי פעם שאני בטח היחידה באיזור חיפה שלא סטרייטית, והפורום הזה הוכיח לי להיפך כבר שלוש פעמים :) ואני לא יודעת מה עם האחרים, אבל אני תמיד מוכנה לבוא בשביל עוגיות קוקוס :)

Deeper Boy

New member
תבואי, אחותי

את מוזמנת בכל עת... נשמע שירים עבריים, נאכל עוגיות קוקוס ונפנטז על הכנר על הגג. ואגב, חוץ ממני ומעוד שניים וחצי אנשים - אין הומואים בגילי כאן!!!! אבל, דווקא יש המון לסביות

resputin

New member
בן כמה אמרת שאתה.?

כי בהוד השרון יש פול הומואים..
:)"נו טוב, לא כמו בכרמיאל..:p- אבל מה אפשר לצפות מעיר שיש בה פסטיבל כזה צבעוני?"- שרימפ
)

TwelveEyes

New member
לא ייתכן...

אני אומרת לך, אתה לא מחפש מספיק טוב :) או שאולי בגיל שלך כולם עוד בארון.. *הולכת להוריד את הכנר מהגג ולכוון אותו למיטתה* >:) אפשר אולי, במקום השירים העבריים, לקבל רסיטל כינור? כזה שבו הבגדים אופציונליים? D:

Deeper Boy

New member
אני בן 16

ואין בגילי. כולם פה ארוניסטים מסריחים או בצבא אני חושב על זה, אני יכול לחשוב על 4... 6... 9... 10 כולל אותי... ועוד כמה ארוניסטים. זה כלום.

resputin

New member
אז חפש יותר חזק,

כי יש.. ובכלל, אתה לא חייב להישאר בגבולות הוד השרון, יש מספיק גם מסביב..

klara19

New member
הצעה

אני ממליצה לך להגיע לקבוצה שנפתחה בכ"ס אפילו סתם לנסות
בה תכיר אנשים (ואנשות...) במצבך ותמצא אנשים להתחלק איתם במה שעובר עלייך אלה קבוצות נורא דיסקרטיות והתמיכה שם יכולה לתת לך המון

Deeper Boy

New member
תודה על ההצעה, אבל

יש לי טראומה מהאגודה. אני מתנגד לכל מה שקשור אליה. מי שמכיר אותי יודע עד כמה אני רועד שאני רק שומע את המילה אגודה.

למעלה