יש לי בעיה.....

קורין1

New member
יש לי בעיה.....

אני מחתימה בלישכת התעסוקה ובחודש ספטמבר הייתי חולה (אני אסטמתית) הגשתי לבטוח הלאומי אשורי מחלה והתברר לי שחסר לי יום אחד מתחילת ספטמבר, כאסטמתית לא תמיד צריך ללכת לרופא, רק אם ההתקף ממש חזק וצריך זריקות, בדרך כלל יש לי את הטיפול בבית ואני יודעת בדיוק מה צריך לעשות, ואין טעם ללכת לרופא, וכנראה פיספסתי יום, ואם חסר יום יום אחד, לא מקבלים את הבטחת ההכנסה מביטוח לאומי, פניתי לרופא המשפחה שלי ושאלתי אותו אם יוכל לתת לי אישור מחלה לאותו יום והוא טען שזה בלתי אפשרי כי לא הייתי באותו יום, מה אני עושה? אם אני לא אקבל החודש את הכסף לא יהיה לי ממה להתקיים ולכלכל את הילדים החודש, למישהו אוליי יש רעיון או פתרון? מה אפשר לעשות במצב כזה? באהבה

קורין1

New member
ושירה, עונש לא תקבלי את ההפתעה.....

אני יודעת שאת צוחקת, לרגע לא לקחתי אותך ברצינות... אוהבת אותך באהבה

על יום אחד....

על תוותרי בקלות..... תכנסי למנהל/ת של המחלקה... ותסבירי את המצב... לא מחייב שזה יעזור. אבל מניסיוני אחרי שניסית את זה... תבואי ביום התשלום ותשבי להם על הראש.. במיוחד עם את חד הורית ויש לך ילדים להאכיל בבית... תלחיצי אותם עד שירשמו לך צ´ק במקום שניתן לפרוע בדואר.... ושוב זה מניסיון... וזה הצליח... ועוד משהוא חשוב...תתעלמי מתגובה צינית כמו של שירה אמא של כוכב..אם כל הכבוד אני מאמין שהיא בריאה ומאחל לה שתשאר כך.. ואת אסמתית,,,חוץ מיזה היא נשואה, מה שאת לא... ולכן לה יותר קל לדבר.... אין ספק שעדיף לעבוד, כולנו רוצים לעבוד... אך אחד לא יכול ולא מחפש לחיות עם ילדים בקצבה של בטוח לאומי... אבל לא לכולם האופציות פתוחות. בהצלחה קורין

קורין1

New member
תודה לך חד הורי....

אני באמת ינסה את מה שאמרת.... ובקשר לשירה, אני לא לוקחת אותה ברצינות. וכן הייתי רוצה לעבוד מסיבות אישיות איבדתי את ערך תועדת המקצוע שלי, והיום אני צריכה להתחיל ללמוד מחדש, ובגלל שאני אסטמתית יש לי מגבלות רפואיות שמונעות ממני לעבוד בכל עבודה. באהבה

היי קורין

הייתי פעם במצב דומה והסברתי לרופא משפחה במה בדיוק מדובר. הוא הסכים לתת לי את האישור הרפואי. אם לא יצליח אצלו, הייתי מנסה באמת את מנהל/ת הסניף. הבעיה שהם בשביתה עכשיו... אבל רוב הסיכויים שזה יעבוד.

קורין1

New member
תודה לך חגית, נקווה שהשביתה.....

תסתיים במהירות, הרופא לא יכול לתת לי את האישור ובצדק, אם יבואו לבדוק אותו הוא עלול להפגע, אני ינסה בביטוח לאומי את מה שחד הורי הציע, נקווה שזה יצליח. באהבה

קורין שלום../images/Emo42.gif

את ממש צודקת וברור שמגיעה לך הבטחת הכנסה את לא צריכה לסבול בגלל שהמערכת אטומה פני לרופאי משפחה אחרים בקופת חולים שלך אני בטוח שתמצאי צדיק שיסכים לתת לך אישור רפואי על יום אחד ללא שם בעיה אולי מומלץ לפני להתקשר לרופאים טלפונית ולבקש אישור מחלה וכך לחסוך סתם קביעת תורים מיותרים לאחר שמצעת את הרופא שמסכים זה הזמן להחליף את רופא המישפחה הרשע שיש לך בשביל מה צריך רופא אם הוא לא עוזר לנו באת צרה מהניסיון שלי זה לא בעיה להסיג אישורי מחלה לחילופין את יכולה לחפס קרוב מישפחה או מכר גם רחוק שהוא רופא לא משנה של מה אני בטוח שגם אם תגישי לביטוח לאומי אישור מחלה של וטרינר הם יקבלו אותו מבלי לשים לב בהצלחה ציפור שמש

למעלה