יש לי בעיה!

יש לי בעיה!

היי סמדר, משום מה ההודעות מופיעות לי ללא סדר. יש הודעות ישנות ובאמצע העמוד יש חדשות ולמטה שוב הודעות ישנות. יש איזה משהו שאני לא עושה נכון או שככה זה? שיהיה לכלם יום אוסטרליה נחמד...יצא יום לא רע במלבורון... תודה לירונילה

Gefen

New member
היי לירונילה ברוכה הבאה אלינו../images/Emo140.gif

ככה זה, בהחלט ככה זה, ותני לי להסביר לך איך זה עובד- בכל פעם שנכנסת הודעה שבאה בתגובה להודעה קיימת (זה נקרא שרשור)- ההודעה הראשית קופצת לתחילת העמוד. ההודעות קופצות קדימה בצורה הזאת במשך שלושה ימים ואחר כך מפסיקות לקפוץ למעלה ויורדות למטה עם העמוד... הסברתי טוב או שרק בלבלתי אותך יותר?
ואם יש למישהו הסבר טוב יותר אז קדימה לעזור לי פה.. ונכון שהיה אחלה יום היום, היינו עם הילדים במירוץ סוסים- פעם ראשונה בחיים שלי שהייתי במירוץ סוסים אמיתי וזה היה יפה.. מזג אורי משגע עם 21 מעלות, קצת רוח וקריר אבל הרבה יותר טוב מה-44 שהיה לנו לא מזמן.. אה..ושמעתי את ההמנון האוסטרלי וקבלנו דגלונים של אוסטרליה.. הילדים רכבו על סוסי פוני וליטפו חיות, וגם פגשנו ישראלים נחמדים שלא הכרנו קודם, כך שהיה יופי טופי! גפן

תודה

תודה סמדר...אני אנסה להסתדר עם זה ...אבל זה די מבלבל... ב YNET זה יותר פשוט...ננסה להסתגל.. ברוכה הבאה למלבורון...העיר הכי יפה באוסטרליה עם המזג האויר הכי מעצבן באוסטרליה. ביי לבינתיים לירון

Gefen

New member
לירון, אנחנו חיות של הרגלים...

תאמיני לי הכל עניין של הרגל, בתור אחת שגולשת רק בפורומים של תפוז כבר המון זמן, הממשק של YNET נראה לי תמיד מאוד לא נוח והרבה פחות ידידותי למשתמש מכאן.. עם הזמן, אחרי שתכניסי אי אלה הודעות, תגיבי, תפתחי הודעות חדשות ותתרגלי לחפש את ההודעות של האחרים, אני בטוחה שתשני דעתך.. ועכשיו, תזכורת לך ולאחרים- יש פה בעמוד שרשור הכרות שמחכה לכם...
אז למה אתם מחכים..? שיהיה המשך שבוע טוב לכולנו..... התמונה למעלה- זה ממירוץ הסוסים שהיינו בו היום .. (בלי סוסים אבל דימיינו {אייקון של סוס}..) לילה טוב.. גפן

למעלה