יש לי בעיה...

שרלה

New member
יש לי בעיה...

אני יודעת שיש לי פרופיל 97 וקב``א 56 (שלחו לי מתלפיות) ולמרות זאת קיבלתי מנילא ממש מצומצמת ועם הרבה מקצועות פקידות. לעומת זאת, יש לי חברות עם נתונים כמו שלי או אפילו פחות, שקיבלו מנילא הרבה הרבה יותר טובה משלי. למה זה לכל הרוחות???

tali_le

New member
יכול להיות ש....

במהלך הצו הראשון אחרי המבחנים הפסיכוטכניים מילאת איזשהו משהו שכתבו שהוא סקר ושטויות כאלה ושם כתבת דברים כמו זה שאין לך מוטיבציה לשרת? או שאת לא רוצה להיום קצינה? או לא רוצה להיות מדריכה? ואז במנילה לא תקבלי תפקידי קצונה/הדרכה/סתם תפקידים טובים

שרלה

New member
אין לי מושג למה... :(

אני לא כתבתי דבר כזה... יש לי מוטיבציה עד מעל לראש ואני מתה לעשות משהו בצבא שאני הכי אוכל לתרום בו... אין לי מושג למה שלחו לי מנילה כ``כ גרועה... אגב- את הנתונים אני יודעת: א. הפרופיל- שאלתי בלישכה ב. את הקבא אני יודעת כי שלחו לי מתלפיות ומחמ``ן בשחקים ושולחים את זה רק למי שיש לו קבא 56... נ.ב. אני מצטערת שכתבתי תגובה כ``כ מאוחר פשוט לא יצא לי להיות על האינטרנט ותודה בכל אופן למי שניסה לעזור לי :)

חתחתול

New member
זה צבא...

למרות כל נסיונות הייעול בטיפול בכ``א בצבא, עדיין מדובר במערכת שרחוקה מלהיות מושלמת, ובהחלט יכול להיות שאין שום סיבה להצעות המעליבות שקיבלת. הצעתי לך היא להתקשר למדור הרלוונטי בצה``ל ולברר את העניין, רק שלצערי אני כבר לא ממש זוכר מהו המדור הרלוונטי. בהצלחה!

למעלה