יש לי בעיה

SmartKid

New member
יש לי בעיה

לא יודע אם זה קשור כ"כ לפורום הזה. אבל נראה לי שאתם תוכלו לעזור לי בכל מקרה.. בזמן האחרון, אני מרגיש שאני אוהב כסף יותר מבנות.
כאילו כל דבר שאני מדבר עליו זה כסף כסף כסף, בזמן שחברי מדברים על בננות. האם אני בבעיה רצינית?
או שזה יעבור? או WHATEVER...?

SmartKid

New member
אף אחד מכם, בחיים בחיים בחיים

לא היה בבאסה כזאת? בחייכם.. אני בטוח שיש פה אנשים כאלו.. זה כאילו..אין לי כוח ללכת לבלות.. לא רוצה בנות, לא רוצה לשתות, רוצה רק הרבה כסף, וחושב כל הזמן רק על הכסף ה%%^#%& הזה. לדוגמא... לפניי איזה שבועיים, כל דקה ששמעתי בטלוויזיה על פעילות אמריקנית.. רצתי בטיל לבדוק את מכירי הנפט באינטרנט.

kundason2003

New member
אתה קונה נפט?!

לעזאזל! למה? מה אכפת לך?! אני יודע שזה משפיע על מחירי הדלק והכל אבל מה אכפת לך?! בנאדם! צא צא צא צא צא צא צא צא צא מזה! (עשיתי הכל בלי העתק הדבק!) יש לי רעיון! תלך לזונה! תשלם לה מלנתלפים כסף, תזדיינו, ואז גם תדע מה זה זיון (אי אפשר להשוות זונה לזיון כמו שצריך אבל בכל זאת...) וגם זה יפגע לך בכיס. ואז תתחיל לצאת כמו זצריך! מה דעתך? (אני אישית לא הייתי הולך על זה, אבל זה הרעיון הכי טוב שעלה לי לראש...) ניסיתי, דור.

א. אומרים בתול, לא בטול

ב. מחירי נפט? לפחות זכיתי לקצת צחוק פה :) ג. טוב, אין ג'.. לא יודע איך לעזור לך אחי, בבעיה כזו עוד נתקלתי. ד. זה עדיין מצחיק

Ryuu Akuma

New member
א) אולי זה יעבור..

אין לי שמץ.. כרגע אני מעדיף בנות מאד כסף... אז אין לי אחך לעזור ב) החתימה שלך לא הייתה אומרה להיות: Golden Rule: those who have the gold make the rulez ? סורי שלא יכולתי לעזור.. תשמע.. אולי אתה מעדיף כסף יותר מבחורות.. אבל יש כאלה שמציאים כסף על בחורות.. תחשוב על זה..

מיכל999

New member
אני חושבת שזאת בעיה מסוג אחר

זה לא קשור לבנות. אני לא יודעת כמה זה קיצוני, אבל אם זה באמת חמור אולי פסיכולוג יעזור.. אבל אולי זה לא חמור כמו שאני מדמיינת

למעלה