יש לי בעיה

• פותח הנושא M25
  • פורסם בתאריך

M25

New member
יש לי בעיה

[מקווה שפניתי לפורום הנכון] קורה לי כשאני ישנה הרבה [הרבה הכוונה 7-10 שעות] אני קמה עם כאב גב אבל רק בצידו השמאלי של הגב- וזה תמיד קורה רק בצד שמאל. הכאב עובר אחרי כמה דקות. מישהו יודע למה זה קורה?????? ואם יש צורך לבדוק יותר לעומק????

שנת לילה ../images/Emo1.gif

יתכן וזה קורה עקב תנוחה מסוימת בה את ישנה. תנסי אולי לשנות קצת הרגלים, להחליף צדדים,כיוונים וכו'. אולי זה יעזור. לאחר שינה ממושכת ללא שינויי תנוחה יש מעט יותר נוקשות של הגוף וזה חולף מהר. ובנימה אישית...אני מוכנה לקנות ממך את כאבי הגב בתנאי שהם באים עם 10 שעות שינה באחריות
חלומות פז

AMI-101

New member
עוד המלצות

תנסי כר בין הברכיים או לישון על הגב עם כרית מתחת לברכיים ביי עמי נ.ב. שינה... ואו! זה מוסג כ"כ זר

AMI-101

New member
looks like it ;)

מסתבר שכן
מה לעשות שאני מצליח לחשוב בצורה הכי צלולה - כאשר שאר העולם ישן שנת ישרים?!
לילה טוב עמי

M25

New member
זה קורה רק בשבת או בחופשות

אני לא ישנה הרבה בדרך כלל - שש שעות בלילה מקסימום, רק בשבתות (וחופשות כמובן) אפשר להתפנק ולישון הרבה - ואז זה קורה. אני בדרך כלל ישנה על הבטן עם רגל ימין על הצד (זאת התנוחה שאני נרדמת בה הכי מהר), עכשיו שאני חושבת על זה אני גם קמה ככה, כנראה שאני לא זזה במהלך הלילה- אולי זאת הסיבה?!?

שבתות וחגים..../images/Emo79.gif

את בטוח זזה במהלך הלילה אבל את כנראה חוזרת הרבה לאותה תנוחה. עושה רושם שזאת יכולה להיות הבעיה. תנסי את מה שעמי ואני המלצנו ונשמח לקבל דיווח. ביי

למעלה