יש לי בעיה... אבל זאת בעיה זוגית יענו יש לי בעיה קטנה וטיפשית עם חבר שלי אני יכולה להגיד את זה פה?
H Hii BiTcH New member 9/9/03 #1 יש לי בעיה... אבל זאת בעיה זוגית יענו יש לי בעיה קטנה וטיפשית עם חבר שלי אני יכולה להגיד את זה פה?
H Hii BiTcH New member 9/9/03 #3 חחחחחחחחחחח חמוד אתה הבעיה לא בראשון האמת...אמממ אני מראשון אבל החבר מבת ים וזה קשור לחבר... ואם חשבת על זה אז כן אני שונאת את בת ים
חחחחחחחחחחח חמוד אתה הבעיה לא בראשון האמת...אמממ אני מראשון אבל החבר מבת ים וזה קשור לחבר... ואם חשבת על זה אז כן אני שונאת את בת ים
B BaS†ErD New member 9/9/03 #5 ../images/Emo9.gif נכון נ.ב זה רק אני או ששלושתינו נשארנו בפורום חחח נראה כככה
T Tustusit New member 9/9/03 #6 ../images/Emo42.gif גמאני פה../images/Emo70.gif נכון לעכשיו../images/Emo8.gif
H Hii BiTcH New member 9/9/03 #7 אז ככה... יש לי חבר ששמו קוקי (קובי) אי אוהבת אותו הוא אותי הכול טוב ויפה (חוץ מהפרט הקטן הזה שהוא חבר של האקס שלי) אז הבעיה שלי היא ש.... הוא פאקינג מנשק גרוע אהה ועוד בעיה קטנה אחרונה ש...החבר שלו כן נו האקס שלי רוצה לחזור אלי... תגובות יתקבלו בשמחה
אז ככה... יש לי חבר ששמו קוקי (קובי) אי אוהבת אותו הוא אותי הכול טוב ויפה (חוץ מהפרט הקטן הזה שהוא חבר של האקס שלי) אז הבעיה שלי היא ש.... הוא פאקינג מנשק גרוע אהה ועוד בעיה קטנה אחרונה ש...החבר שלו כן נו האקס שלי רוצה לחזור אלי... תגובות יתקבלו בשמחה
ש ש ב ל ו ל ה New member 10/9/03 #9 את רוצה את האקס בחזרה?! לא מובן.. את החבר הנוכחי, אפשר ורצוי ללמד אותו איך לנשק.. השאלה מה את רוצה
H Hii BiTcH New member 10/9/03 #10 שמעו.... השאלה היא מה אני עושה עם הבעיה הזאת שהוא מנשק גרוע...אני לא זאת שתתחיל ללמד אותו כי התנשקתי רק עם שלוש בנים (עם כל אחד הרבה אבל זה לא חשוב כרגע) ולא אני לא רוצה את האקס בחזרה אבל הם חברים והכול ואני עדיין מרגישה משו...
שמעו.... השאלה היא מה אני עושה עם הבעיה הזאת שהוא מנשק גרוע...אני לא זאת שתתחיל ללמד אותו כי התנשקתי רק עם שלוש בנים (עם כל אחד הרבה אבל זה לא חשוב כרגע) ולא אני לא רוצה את האקס בחזרה אבל הם חברים והכול ואני עדיין מרגישה משו...