אני לא חושבת שהדרך היעילה להשמנה היא דרך מתוקים ושטויות. אלא שאתה צריך להשמין בצורה מבוקרת שלא ישנה לך פתאום את הכולסטרול, השומנים והסוכר בדם. אני חושבת שכאן בהחלט תזונאית יכולה לתרום לך המון ולתת לך לעלות במשקל מדברים שהם בריאים, מזינים ועתירי קלוריות. קשה לי לבוא ולומר לך תאכל כך או כך לכן אני ממליצה בהחלט שתלך לייעוץ מקצועי. בהצלחה ארינה
אני לא מבינה למה הבחורים שהם נוטים להיות רזים כל חייהם רוצים להרזות, זה כל כך יפה לראות בחור רזה או ממוצע או מלא או כל דבר למה אנשים לא משלימים כל אחד עם מה שיש לו??? זה מה שקשה לי לתפוס. פאצ`נגה נעים מאוד מנהלת פורום ``חיי לילה``
לא טוב להם באופן שהם נראים , אי אפשר לשפוט אותם, הם רוצים להרגיש יותר טוב עם הגוף שלהם וזה גם מעניק להם יותר ביטחון עצמי מן הסתם... לכל אחד יש איזשהוא רצון לשנות משהו בגוף שלו. אף אחד לא ביקש להיוולד בצורה מסויימת לפי בקשתו. ויש כאלו שעושים את השינויים האלו ומרגישים אח``כ מצויין. אז יש אנשים שבאמת מצליחים לעשות את השינויים האלו, וכל הכבוד להם.
תרבה בפחמימות,קטניות.כלומר:ארוחות מלאות-אורז,בשר או עוף,אפונה או שעועית או פול או חומוס,לחם.ולפי דעתי,זה בהחלט יעזור לך.אם גם זה לא עוזר,פנה אלי לקבלת דיאטת השמנה המתאימה לך.