יש לי בעיה

יש לי בעיה

אבא שלי תמיד שואל אותי אם אני גומרת. אתן דוגמאות: נניח ואני יושבת לאכול ארוחת ערב, רק אני והצלחת, ואז אבא שלי נכנס הביתה, ובשביל לחסוך צלחת, הוא שואל אותי: את גומרת לאכול? או נניח ואני במקלחת, ואז אבא שלי שומע את זרם המים נפסק, אז אני שומעת אותו מחוץ לדלת צועק לי: שטרודל, גמרת? (הוא רוצה לכבות את הבוילר). או נניח והוא יכול לאסוף אותי מהעבודה, הוא שואל אותי: מתי את גומרת? לפעמים כל כך מתחשק לי לצעוק: תפסיק לומר גומרת, תגיד מסיימת! אבל אז זה יעלה גם לראשו קונוטציות מיניות, ולא נעים. קיצר, זה ממש מציק לי. חשבתי לכתוב את השאלה הזו בפורום 'שאלה קטנה' או 'טיפים קטנים לחיים', אבל אני מרגישה שכאן יש את החברה הכי רציניים ורגישים (שלא תחשבו שאני לא שמה לב איך אתם דנים שוב ושוב בשואה ובהתעללות מינית, וזה באמת ראוי לציון). תודה לכל מי שיענה.

M.Z

New member
גמרת?

לכתוב את ההודעה? אם כך נראה שהמצב סבוך פה מאוד, מצד אחד יכול מאוד להיות שאביך הוא אדם תמים שהשפה התקינה אינה שגורה בפיו, מה שלא נראה לי הגיוני. ומאידך גיסא- נראה לי שאבא שלך נדלק עליך, אבל לא יודע איך להגיע ל"תכלס" ומגשש את דרכו בזהירות אליך. ידוע שילדים היום רצים לספר לעובדת הסוציאלית את הכל, שלא לדבר על בנות שבכלל רגישות שבעתיים לנושא המין, לכן יש צורך להתחיל לאט לאט, זה מתחיל בשאלות של "גמרת" שבדיוק זה השלב בו את נמצאת. השלב הבא יהיה שאלות סגורות כשנושא השאלה יהיה :"נהנת"? גמרת? נהנת? בשלב של הנהנת יש עדיין אי בהירות לגבי הכוונות, אבל אם תגיעי לשלב ה"כמה פעמים?" אז תביני שהוא דלוק עליך סופית, ומשם תצטרכי גם את לקחת את המושכות לידיים, פמיניזם זוכרת? כך שלא הייתי ממהר לאתר את הבעיה בנושא השפה, יכול להיות שהבעיה דווקא בך שלא מבינה את עובדות החיים, ולא קוראת את המפה עם אבא כמו שצריך. אני יודע שזה נשמע סנסציוני מה שאני מתאר, אבל תביני שאני פועל לטובתך, ואם את בגיל 17 ורוצה רכב משלך בזמן הקרוב, עדיף לך שתביני את התמונה המלאה ותכיני את הלסת, הלשון והידיים, ובסוף אל תשכחי לשאול בחיוך: "גמרת? נהנת? כמה פעמים?" תאמיני לי שהרכב הפרטי שלך יגיע מהר יותר מאשר חברתך שאביה רואה בה "ילדה קטנה ומתוקה". בהצלחה.

תראי,

אין שום סיבה שאבא שלך יעורר בך סיטואציות מיניות (אלא אם כן קורה פה משהו ביזארי לחלוטין). אז המלצה שלי: תתמודדי עם זה שאבא שלך לא מודע לסלנג של היום ולא התרגל לעובדה שהמילה "גמרתי" בהטיותיה היא בעצם מילה מינית להפליא.

מותק, כאן לא פורום תמיכה אבל

הרשי לי להאשים את יצר המין המפלצתי שלך, אם את מקשרת גמרת ששואל אבא למין - אז יש לך בעייה ולא לו!

תראה לא אשמתה שהיא חרמנית

(מזדהה איתך אחותי) אבל וואלה הבנאדם צודק - לכי תשיגי לך גבר (או סינטתי על בטריות), לא אבא!!

אין קשר לחרמנות........

ולפי דעתי, כן היא צריכה להגיד לאבא שלה שלא אומרים גומרת ושזה לא נשמע יפה, אין קשר למיניות מצידה בכלל.......

עדידית

New member
גם אני משתמשת בשורש גמר

יאללה לפי העברית מותר ואני אדבר איך שאני רוצה שמה זין. לגבי אבא שלך. תשאלי את אמא איך הוא שואל אותה אחרי קיום יחסי המין שלהם אם היא באה לסיפוקה ואם היא תגיד שהוא שואל : "גמרת?" אז הרי שזו בעיה רצינית

למעלה