יש לי בעיה..........

Catalunya

New member
יש לי בעיה..........

יש לי בעיה קטנה..... אני רוצה לקנות IPOD בארצות הברית.הבעיה היא שבעיתונים,טלווזיה ובאינטרנט כל הזמן אומרים שהוא לא טוב,שהוא עושה הרבה בעיות וכו'. אני רוצה פשוט לדעת מה כל כך טוב בו,לעאזאזל?? תנו לי 10 סיבות....

ALMIGHTY

New member
קודם כל

אתה צריך לצאת מנקודת הנחה שמה שיקר זה איכותי. עכשיו, סביר להניח שאם אנשים ישלמו כל כך הרבה על מכשיר קטן ואז איזו בעיה קטנה תצוץ, אז הם ילכלכו על המכשיר. אם האייפוד היה זול, כולם היו משבחים אותו. אני אומר, אייפוד זה כמו אוכל. אתה יכול לאכול חרא של אוכל ולהישאר בחיים. אבל אתה יכול לאכול כמו מלך ולהנות מהחיים.

שיאנה

New member
תראה

1. מבחינתי האייפוד הוא הרבה עבודה לוקח הרבה זמן לצבור בו את כל המוזיקה שרוצים. יש כל מיני בעיות קטנות נורא מרגיזות 2. למשל זה שאין עיברית 3. זה שאם מעבירים דיסק דרך האייטונס אי אפשר לבחור טרקים מסויימים, צריך להעביר את כל הדיסק ואז למחוק (זה בכל זאת לוקח פחות זמן מלהעביר להארד דיסק ואז לפורמט MP3 ) 4. הכל חייב להעשות על המחשב, אין כמעט שום אפשרויות על האייפוד עצמו. 5. לי אישית יש מחשב ביתי קטן כך שהמוזיקה משתלטת לי על הארד דיסק שלם אם זה לא היה מחשב פרטי שלי לא בהכרח היה עליו כ"כ הרבה מקום פנוי. 6. זמן הבטרייה קצת קצר לטעמי 7. לפעמים הוא משתגע לי ואני ממש לא יודעת מה לעשות איתו- מוחק את עצמו וכאלה. אני מניחה שאם היה לי ידע נרחב יותר במחשבים היו לי קצת פחות בעיות איתו. מצד שני יש לי מכשיר בגודל כף היד ששוקל כלום שמכיל בתוכו את כלאוסף הדיסקים שלי פלוס לא מעט של חברים האיכות של המוזיקה מעולה אני לא צריכה לסחוב איתי דיסק מן ועוד כמה דיסקים בתיק לא צריכה להחליף דיסקים,לא קופץ לי, לא נשרט לי, לא יושבת בבית לפני חופש או נסיעה ומנסה להחליט איזה דיסקים לקחת איתי הכל נכנס לכיס האחורי של הג'ינס 3,000 שירים בכיס האחורי של הג'ינס! והוא גם ממש חמוד
והנה בזמן שכתבתי לך, הוספתי עוד דיסק....

איפוד הוא סך כל התכונות שלו

ולא סיכום כל החסרונות אז כמו שאמרו קודמי יש בו יותר מאשר החסרונות אני מנחש שבעיתונים ובטיוי לא יגידו דברים רעים על האיפוד למעשה יש תוכנית אחת שאני אוהב שניסו כל הזמן למצוא מתחרים לאיפוד והבוחן כל הזמן מצליח להגיע למצב כזה שהאיפוד תמיד מוביל בכמה נקודות אז אני לא יודע אם זה הוא משוחד או האיפוד באמת מוצלח (אני בטוח שהשני
) בסך הכל לאיפוד יש הרבה מתחרים ועובדה שהוא נחשב הנגן הmp3 הנמכר ביותר בכל הזמנים הוא כמו אי.טי של נגני הmp3

Twist99

New member
טעות קטנה...

בקשר לעובדה מספר 3, אז אפשר לעביר חלק מהשירים מהדיסק דרך ה-iTunes. פשוט מדגישים את השירים שרוצים עם ה"כפתורים" (עם ה"ויים") בצד השירים ואת אלה מעבירים (אם לזה התכוונת). להוראות:http://www.apple.com/support/itunes/windows/tutorial/segment102082.html

OrlyNL

New member
זה אותו דבר במאק

וגם לי לקח הרבה זמן ועצבים עד שבמקרה עליתי על זה...

למעלה