תראה
1. מבחינתי האייפוד הוא הרבה עבודה לוקח הרבה זמן לצבור בו את כל המוזיקה שרוצים. יש כל מיני בעיות קטנות נורא מרגיזות 2. למשל זה שאין עיברית 3. זה שאם מעבירים דיסק דרך האייטונס אי אפשר לבחור טרקים מסויימים, צריך להעביר את כל הדיסק ואז למחוק (זה בכל זאת לוקח פחות זמן מלהעביר להארד דיסק ואז לפורמט MP3 ) 4. הכל חייב להעשות על המחשב, אין כמעט שום אפשרויות על האייפוד עצמו. 5. לי אישית יש מחשב ביתי קטן כך שהמוזיקה משתלטת לי על הארד דיסק שלם אם זה לא היה מחשב פרטי שלי לא בהכרח היה עליו כ"כ הרבה מקום פנוי. 6. זמן הבטרייה קצת קצר לטעמי 7. לפעמים הוא משתגע לי ואני ממש לא יודעת מה לעשות איתו- מוחק את עצמו וכאלה. אני מניחה שאם היה לי ידע נרחב יותר במחשבים היו לי קצת פחות בעיות איתו. מצד שני יש לי מכשיר בגודל כף היד ששוקל כלום שמכיל בתוכו את
כלאוסף הדיסקים שלי פלוס לא מעט של חברים האיכות של המוזיקה מעולה אני לא צריכה לסחוב איתי דיסק מן ועוד כמה דיסקים בתיק לא צריכה להחליף דיסקים,לא קופץ לי, לא נשרט לי, לא יושבת בבית לפני חופש או נסיעה ומנסה להחליט איזה דיסקים לקחת איתי הכל נכנס לכיס האחורי של הג'ינס 3,000 שירים בכיס האחורי של הג'ינס! והוא גם ממש חמוד
והנה בזמן שכתבתי לך, הוספתי עוד דיסק....