יש לי בעיה..

הדיאטה שלי היא:

שבעצם אני לא עושה דיאטה. הגעתי פשוט לכמה החלטות: 1. אני אוכלת שלוש ארוחות, בין הארוחות אני מרשה לעצמי רק תפוח. 2. בצהריים אני אוכלת מה שבא לי. בערב אני אוכלת הכי פחות שאני יכולה. 3. הורדתי מהתפריט עוגות לגמרי, לפחות לזמן של הדיאטה וממתקים. 4. לחם- רק בארוחת צהריים. 5. כל יום אני עושה 20 דקות אירובי מהקלטת של מרזי מורית שיש לי. חוץ מזה אני לא שותה ממותק בכלל, רק מים או קוקה קולה לייט. סוכר ממילא אני לא שמה בשתיה חמה אז אין בעיה. שהו, ותתפלאי- הצלחתי להוריד כבר 7 ק"ג.. אומנם נשארו עוד 25 אבל מי סופר?
תחשבי עם עצמך על מה את מוכנה לוותר ואיפה נראה לך שאת נכשלת, ותראי שזה יעבוד. בהצלחה.

יש לי בעיה..

אני שמנה, ונמצאת בתהליך של דיאטה. על כל פנים, בגלל השומן וכיוון שהלכתי הרבה זמן על חצאיות- סבלתי משפשפות שגרמו לי לכתמים חומים כהים מאוד במפשעה. כבר חמש שנים שאני לא הולכת לים/בריכה או בכלל חושפת רגליים בגלל זה. זה מכוער ומציק לי מאוד. האם ניתן להבהיר אותם? להעלים אותם באישזהו אופן? תודה מראש, המיואשת.

איתמר770

New member
יש לי פיתרון.

יש שמן מיוחד, המיועד לבעיות עור שכאלו (הנובעות כתוצאה מהרזיה). השמן נקרא שמן חריע. אפשר להשיג אותו אצלי (32 ש"ח ל-90 טבליות), וגם בכל בית מרקחת. אני לא יודע את הכמות שצריך לשים (בבית מרקחת זה בא בבקבוק שמן, אני מוכר את זה בטבליות ואני יודע את הכמות בטבליות לא בנוזל). מקווה שעזרתי.

אבל הבעיה שלי היא לא בגלל ההרזיה..

אתה יודע מה זה שפשפת? אז השפשפות השאירו לי כתמים חומים מכוערים.. עכשיו כשאני מרזה- זה לא משפיע על הכתמים... זאת ההשמנה שגרמה להם! אני חושבת שצריך למרוח משהו חיצוני ולא טבליות שבטח צריך לבלוע.. תודה בכל אופן
אם יש לך מידע נוסף בקשר לבעיה, אשמח לשמוע.

איתמר770

New member
התכוונתי ל....

הטבליות מיועדות, בעיקרון, לבליעה- והם עוזרים לכך שהעור יהיה מתוח גם לאחר הרזיה ולא תהיה בעיה של עודף עור. אולם, הטבליות הנ"ל אפשר לפוצץ אותם ולמרוח את השמן. כך אני עושה לבת שלי נגד תפרחת חיתולים (אף משחה לא עזרה לה כי יש לה עור רגיש ביותר), כך הורדתי יבלת ברגליים וכו'. כלומר- אפשר למרוח את השמן. וזה עוזר לפתור בעיות עור.

shiraz10

New member
שמן חריע של הרבלייף אכן מוכר,

חסכוני ויעיל לבעיות עור! אף אני מוכרת אותו!

למעלה