יש לי בעיה

no name-בת

New member
יש לי בעיה

אוקייי נתחיל מכך שאני חדשה כאן ואני ממש צריכה את העזרה שלכם.. הכרתי איזה מישהו והוא ממש חמוד ואני מתה עליו ואני באמת אוהבת אותו וגם הוא ממה שהוא אומר לי ומראה גם הוא אוהב אותי (למרות שאנחנו עוד לא חברים) אבל יש לי בעיה...יש איזה בן אחד שהכרתי הרבה לפניו והיינו ידידים בלבד ועכשיו אני חושבת שאני אוהבת אותו בעצם אני יודעת שאני אוהבת אותו...ואני מנסה להדחיק את הרגשות שלי אליו כדי שאני יוכל לאהוב את הבן החדש בכל ליבי אבל למרות זאת אני תמיד מרגישה לא בסדר בגלל שאני כיאלו מרמה אותו כשאני נותנת לו להרגיש שהוא הבן אדם היחיד שאני אוהבת... עכשיו- אני חייבת לציין כי עם הבן שאני אוהבת אין לי סיכוי אף לו קלוש וגם אין סיכוי שאני יספר לו שאני אוהבת אותו... ואני באמת רוצה להיות עם אותו בן שאוהב גם אותי אבל אני מרגישה לא בסדר... מה אתם אומרים??

no name-בת

New member
תראו...

באמת שלא ציפיתי לכל כך הרבה עצות ותגובות... באמת תודה לכולכן...לא הייתם צריכים להתייחס כל כך!!!! )זה פוגע!!!!(

דניאל***

New member
תשובה

היי no name-בת !! מזל טוב על עלייתך לפורום ואני ישמח לענות לך על כל שאלה שתבקשי! אז דבר ראשון אני רוצה להגיד לך שעם אדם שאוהב אותך יש לך סיכוי גדול אף גדול מאוד, לעומת זאת... עם אדם שלא אוהב אותך מההתחלה הוא יותר מפוקפק. כדאי שתשקלי את המצב ותחליטי מי יהיה נאמן יותר ואת מי את באמת אוהבת! אפילו ברשימה של תכונות! מקווה מאוד שעזרתי, דניאל***

אם אן סיכוי...

שתספרי לו אז עדיף אולי לרדת מהעניין לגמרי ובכך את שוכחת את רגשי האשמה(שממילה אין להם מקום מוצדק, מי אמר שאת לא יכולה לחשוב על מישהוא אחר אם את לא מממשת את המחשבות). שלומי

MetalBoy

New member
אני לא יודע מה לאמר..

שתלכי עם הבן שאוהב אותך ואם את תראי שזה לא מתאים לך אז תעזבי אותו מקסימום תשארו ידידים.. מטאל

כתבת את זה בפורום הישן לא?!?1

ודווקא קיבלת שם הרבה יתר תגובות ותגובות טובות לדעתי תלכי לבדוק שם!

שדוני

New member
לפי דעתי

אם את אוהבת משהו שאת חושבת או יודעת שאין לך סיכוי איתו אז חבל סתם פשוט תנסי לעשות מה שאת יכולה כדי להדחיק אותו מהראש שלך והדרך הטובה ביותר בי אע``י זה שתמצאי לך משהו אחר שגם הוא נחמד וכפי שהבנתי כבר מצאת (חבל אם לא אני הייתי בא )ועכשיו ברצינות אז תתני לזמן להגיד את שלו אני בטוח שבסוף הלב ילך אחרי הסכל אז תהיני ובשורות טובות

kiticat

New member
לנו ניים

את צריכה לברר מה את רוצה. אנחנו לא יכולים לדעת מה באמת את מרגישה. את חייבת להחליט, לבד, את מי את מעדיפה, את מי את רוצה יותר, את מי את אוהבת, ואז פשוט ללכת על זה בלי חרטות!

lolly pop

New member
אני אומרת שתהיי עם זה שאת.....

באמת אוהבת, וכמובן עם זה שאוהב אותך

למעלה