יש לי בעיה

הילה17

New member
יש לי בעיה

שלום לכם! אני חדשה כאן. אני אשמח אם תעזרו לי. יש מישהו שאני מחבבת (אולי יותר מזה, אני פשוט לא בטוחה שאני אוהבת אותו). לפני כמה זמן רבנו, בגלל הייתה בינינו אי הבנה, ומאותו זמן אנחנו לא מדברים. אני יודעת שהוא חושב שאני יפה, וכשניסיתי לדבר איתו הוא היה די אדיש. בהמשך הריב הוא פגע בי, ולא יכולתי ואני עדיין לא יכולה לסלוח לו. בעיה היא שאני רוצה להיות איתו ואני לא יודעת אם זה אפשרי, כי בכל זאת יש לי כבוד עצמי, ולא אוכל לסלוח לו, לפחות עד שלא יבקש סליחה. אבל לא נראה לי שהוא חושב על זה. מה אני אמורה לעשות כדי שזה יצליח? מקווה שתעזרו לי. הילה

אוהבת לא אוהבת!?

שלום לך הילה ראשית לפני שאת מחליטה איזו החלטה לגבי אופן הפעולה שלך את צריכה להיות בטוחה שאת אוהבת אותו, את זה את צריכה לברר עם עצמך. ואם את לא בטוחה שאת אוהבת אותו ואת בכול זאת מעוניינת להיות איתו בקשר אז שוב את צריכה לברר עם עצמך עד כמה את פגועה ממנו ואם בכלל יש לך סיבה להיות פגועה ממנו, מפני שלפי מה שכתבת המריבה היתה בגלל אי הבנה, ואם את רוצה לדבר איתו אז נושה אי ההבנה יכול להיות יופי של נושא כדי להתחיל מאפה שהוא, ומשם להמשיך ולפתח את הקשר. עדיין יש את האפשרות שהוא ניפגע ממך אם במכוון או שלא, אך את זה תדעי רק בשיחה עימו. שלומי

הילה17

New member
תודה על העצה

זה רעיון טוב לפתח את האי הבנה לנושא ומשם לפתח קשר. אבל הבעיה היא שמההתחלה הוא היה אדיש, גם לפני שרבנו. איך בכל זאת אוכל לגרום לו להתעניין בי???

כועס!

New member
תשמעי

האדישות שלו יכולה לנבוע מהרבה סיבות אחת מהן יכולה להיות משחק קשה להשגה כפיש? ובאמת כמו ששלומי אמר יכול להיות ששניכים נפגעתם תשחזרי את מה שקרה מראות עייניו תחשבי איך הוא הרגיש ממה שקרה, וככה תדעי בדיוק מה המצב בינכם את יכולה גם קצת לברר על איך הוא מרגיש עלייך בעזרת חברות שלך תנסי עוד פעם אחת לפתח איתו שיחה ואם הוא ירצה אותך אז יקרה משהו ואם לא... אז לא הפסדת כלום תרדי מההתאהבות בו כי תדעי שהוא לא מעונין בך יש עוד הרבה שגים בים למרות שיש יותר בנות מבנים בעולם... בהצלחה נועם

למעלה