יש לי בעיה :/

יש לי בעיה :/

שלום שלום... אני לא יודעת בידיוק אם זה המקום הנכון לבעיה שלי אבל אני אנסה.. במהלך החופש הגדול החברה הכי טובה שלי ירדה 8 קילו.. בעקבות זה החיים שלה השתפרו לטובה.. לא עבר יום אחד בלי שהתחילו איתה החמיאו לה וכו' היא הייתה הילדה הכי מאושרת עליי אדמות.. ואפילו היה לה חבר אחרי הרבה זמן שלא יצאה עם מישהו.. היה לה טוב, ובעקבות זה נעשתי הילדה הכי שמחה בעולם .. לקראת החזרה ללימודים היא עלתה 4-5 קילו מה שגרם לה לשנוא את עצמה ולהתלונן 24 שעות על כמה שהיא שמנה ושהיא חייבת להרזות.. היא נהפכה לבנאדם קטנוני והיא פשוט לא נחמדה לאף אחד אני מבינה שברגע שבנאדם לא מרגיש טוב ונוח עם עצמו ולא חושב שהוא יפה הוא מפגין את זה כלפי חוץ.. וזה מאוד מעציב אותי הילדה הזאת היא כל החיים שלי ואני לפעמים מרגישה מאוד אבודה ואני חושבת שהדיאטה ובכלל כל המצב הזה ..מה שנקרא דפק לה ת'מוח אם יש לכם עצות מה לעשות.. חוץ מלהגיד לה שהיא השתגעה על כל השכל ושהיא פשוט יפייפיה איך שהיא.. אז אני אשמח תודה :)

n a t a l i 99

New member
כוסאמק תגידי רוצה כדור בראש../images/Emo35.gif

איזה פורום מגעילללללללללללל יאקקקקקקק
מנהלים כאן תדעו לשים גבולות לאנשים אחרת לא יהיה טוב
וילדונת שלי,חח לי את כ"כ (לפחות כרגע) איך לעזור לך כי אני נורא ממהרת(חיחי ואת יודעת למה
)....אז מאמי שלי יהיה בסדר נדבר
קבלי
ים ו
ות...(מעתיקנית שכמוני
) מואהה

n a t a l i 99

New member
וכמובן אתם יודעים לאיפה ההודעה הזאת

מופנת.. ילדונת שלי אנ אוהבת'תךך
קחי פרח..

ורד גגג

New member
וזה שחברה שלך מאיימת עם כדור בראש

זה לא נוראי צריך לאשפז את שניכן!

כמה דברים לי אלייך...

1. התסכלת פעם במראה? נראה לי שאת ירוקה מקנאה.. יכול להיות?!
2. את אישה ממורמרת
3. באמת שאת לא מעניינת אותי.. אז את מוזמנת להתפגר בשקט
אההה.. והכי חשוב אני מאחלת לך שתמצאי מישהו שיסתכל לכיוון שלך
להת'

ורד גגג

New member
כמה דברים לי אליך...

1. הסתכלתי הרבה אוהבת הרבה יותר ממה שתדמייני לאהוב את עצמך 2.ואת ילדה טיפשה ואינפנטילית 3.צירוף מקרים, גם את לא מעניינת אותי תתפגרי בשקט אההה.. והכי חשוב היית מתה שיהיו לך 5 שנים של זוגיות מאושרת (עם בן אדם לא קוף זה לא חכמה..)

ילדות, שקט כבר

הויכוח המיותר שלכן והחלפת הנשיקות לא מעניינים אף אחד. קצת ריסון עצמי ובגרות לא הרגו אף אחד.

n a t a l i 99

New member
אמממממ../images/Emo27.gif

אלפקה לכי לגן החיות ושתקי
תוכלי בננה
ואממממממממ יאללה בו נציץ להם את ה"פורום" מתאים
חולה עלייך ילדה מתוקה
(רק בשבילך
)

ורד גגג

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif