יש לי בעיה

גביראל

New member
יש לי בעיה

מה קרוה אנשים הכל טוב? בקיצור יש לי בעיה עם ההורים שלי. הבעיה היא שבשנה אחרונה הכרתי אנשים (חברים של קרוב משפחה שלי) שהם שומעים שאני הולך איתם הם מתעצבנים ואומרים שהם לא בגילי... (אני בן 15 והם 16-18) אבל אני יודע שזו לא הסיבה האמיתית. הם פוחדים שידרדרו אותי לסיגריות ואלימות. עכשיו אני עברתי הרבה בחיי הקצרים והיו לי אופצות גרעות יותר מסיגריות ואני לא אלים (כשיש צורך ואין ברירה ואי אפשר לגבר אין מה לעשות אבל גם זה לעיתם מאוד נדירות, פעם אחרונה שרבתי ממש היה בכיתה ז או ו) אבל לא עישנתי אפילו פעם אחת. עכשיו איך אני מבלה עם אותם אנשים בהסכמתם של הורי ( אני לא רוצה לצאת איתם מבלי שהורי ידעו) תודה לכם

שלום לך

לדעתי אתה צריך להסביר להורייך שהיית יכול לעשן ולהסתבך גם בלי חברייך המבוגרים יותר, ושהם (הוריך) צריכים לסמוך עליך קצת יותר. אמור להם שמה שהם עושים זוהי אפליה לשמה, ושאתה מתנגד לכך ובכל מקרה תצא עם חבריך המפוקפקים בין אם הם יסכימו לכך ובין אם לאו.

לך גבריאל....

אתה יודע מה אני אגיד לך מה שאני עשיתי כשהייתי בגילך והיה לי מצב דומה, פשוט דיברתי איתם הסברתי להם, ואפילו הזמנתי הביתה, להראות להם שהם ממש לא נוראיים, כי אם תעשה מאחורי הגב בסוף הכל מגלים וזה יחזור אלייך הם סה"כ דואגים לך, אני רואה ממה שאתה כותב שאתה די מבין ואחראי, אז קדימה, תדבר איתם בהצלחה ענת

למעלה