יש לי בעיה

**doron

New member
יש לי בעיה

אישתי בהריון והיא מתלוננת המון על בחילות,נימאס לי לשמוע אותה מתלוננת....אין משהו שישתיק אותה? איזה אוכל מומלץ או כדורים? היא טוענת שזה טיבעי בהריון שיש בחילות ,זה נכון?????????????

shoshi1

New member
תתבייש!

דורון היקר, אני מאמינה שאם אפשר היה להתחלף היתה אשתך מוסרת לך את כל ההריון שלה עם מה שכרוך בכך כולל הבחילות. אני מתארת לעצמי אותה כותבת איך דורון בעלה מתבכיין על בחילות שהן בטח דמיוניות כי הוא ממש נודניק (וזה ידוע שלגברים יש נזלת הם חולים אנושים)... אז כן, תופתע לשמוע שאכן מקובל מאד שישנן בחילות בתחילת הריון ובמקום לילל תכין לה כוס קפה למיטה וסוכריית מנטה שאולי תעשה לה טוב יותר . בהצלחה!

**doron

New member
לא , לא הבנת אותי.....

כואב לי עליה ולכן אני מחפש עורה פיתרון, מגעיל לה הכל וכואב לה ואפילו סקס היא לא רוצה.......

אפילו סקס היא לא רוצה?! אוי איזה

מסכן!!!! איך אתה שורד??????? ולפתרון- אין. הבחילות עוברות מעצמן בשלב מסויים. יש כאלה שאצלהן זה כמה שבועות, יש כאלה שחודשים, ויש כאלה שהבחילות נמשכות להן לכל אורך ההריון. אין פתרונות אבל יש דברים שיכולים קצת להקל כמו לימונדה, קרקרים וללעוס קרח. כל אחת ומה שמתאים לה, פשוט צריך לנסות. ואני באמת מרחמת עליה שחוץ מסבלי ההריון היא גם צריכה לסבול אותך...

dana29

New member
דורון, בלי להתייחס לניסוח הרע

שלך לבעיות "של אשתך ושלך"....בחילות זה הסיפתח...ובהמשך יבואו דברים אחרים ואף יכולים להיות קשים יותר....אז למעך....וגם כמובן למען אשתך וצאצאך....תתחיל לקרוא ספרות בעניין, כדי שתהיהי מעורה, ותפתח חזק את ליבך...והיהי נכון לעזור גם בדברים הכי טריויאליים....בהצלחה

ashlaya

New member
הלוואי ויכולתי לשלוח אותך לקורס אצל

בעלי!!!! אישה בהריון במיוחד שעוברת את הקושי הזה של בחילות והקאות לא זקוקה למישהו שיקטר סביבה ואתה צריך להיום שם להגיש לה כל מה שיכול להקל עליה ארטיקים זה מעולה למשל ואם צריך אז לנקות אחרי ההקאות - כן גם זה להיות חלק מהריון כי ההקאות לוקחות את כל הכוחות ולתת לה המון המון לנוח ואם צריך אז לוותר על סקס ולהבין שזה למען האוצר המשותף שפלאי הטבע המשותפים שלכם יצרו בכוחות המשותפים שלכם בהצלחה

טל66

New member
דורון שלום,

למרות שאני חולה ולמרות שספק האינטרנט שלי (נטוויז´ן) התחיל לזייף, אני חייבת לכתוב לך מס´ מילים. (כבר אתמול ראיתי את הודעתך אך הייתי חלשה מידי על מנת לשבת ולכתוב) א. כן, זה מאד טבעי שבהריון יש בחילות בחודשים הראשונים ולפעמים עד סוף ההריון. ב. לא הצלחתי להבין אותך, מצד אחד אתה מבקש שישתיקו את אישתך ואומר שנמאס לך (מאד לא יפה מצידך) ומצד שני אתה מבקש לעזור לה? האם אתה רוצה להשתיק אותה כדי שלך יהיה שקט או שאתה באמת רוצה לעזור לה??? מצטערת, אני, לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך. ואת השאר כבר אמרו הבנות המקסימות של הפורום. תודה לכן. טל

למעלה