יש לי בעיה...

• פותח הנושא Lamia
  • פורסם בתאריך

Lamia

New member
יש לי בעיה...

נגיד ויש מישהו שהוא כזה רשע וביכלל לא אחלה גבר אבל אחלה שקרן, ונגיד ש"הרשע והלא אחלה גבר אבל האחלה שקרן הזה" יודע להסתיר את זה, ונגיד שחוץ מקבוצה ממש קטנה אפ-אחד לא מבין את זה, ובזמן הזה הוא פוגע (פחות או יותר) באנשים מסויימים, ונגיד זה ביכלל לא לרוחך, אז מה עושים? צריך להזהיר אנשים או לנסות להפיל אותו או שנגיד פשוט להיתרחק בעצמך כי זה לא עיניינך ביכלל שכל אדם ידאג לעצמו ולמציאת חברים משלו אה? הצעות?

izikd

New member
אולי לנסות לטפל בשורש הבעיה?

זאת אומרת בבנאדם עצמו. אפשר גם לאיים עליו שאת תספרי כמה הוא מניאק ושקרן לחברים ש"לא מבינים". סתם לעמוד מהצד ולהגיד "זאת לא בעיה שלי" זה לא חכם לפי דעתי.

אני שונאת שקרנים.

וקשה להפיל שקרנים כי הם מתרצים כל שקר בצורה הכי מטומטמת. אבל מה? לכי תוכיחי. הפתרון הכי טוב הוא להתרחק! אין צורך להזהיר אנשים. רק צריך להזכיר להם שמי שפוגע בהם צריך להתרחק ממנו כי מה יש להם לחפש אצל אדם כזה. הם רק מפסידים. הבנאדם יכול להיות מלאך, שיהיו לו מליון וחצי תוכנות טובות אבל הוא שקרן. התכונה הקטנטנה הזאת לעומת כל התכונות הטובות שיש לו מפילה אותו לקרשים כי זה הכי נמוך מכל דבר אחר!!!!

elians

New member
להזהיר אותו באיפן אישי שיפסיק

אבל לא יודע אם כדאי להזהיר את החברים האחרים... מה שכן אפשר לעשות זה סה"כ .. לספר מה הוא עשה לך.. וזה . רק לחברים הטובים ושהם יגידו מה דעתם.

למעלה